VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Last night

Det blir lite försenade inlägg men jag hoppas det är bättre än inga inlägg alls. Många tycker säkert att jag är knasig som bloggar så mycket på semestern men hey, what can I say. Gillart så mycket och det är mycket roligare att försöka skriva ner tankar när de är ”färska”! Älskar att kunna kika tillbaka och minnas hur jag tänkte och kände där och då.

 

 

 

 

Igår kväll gjorde vi som vanligt efter middagen, gick till lekparken och busade en stund. Elion äter inte mycket varken lunch eller middag och middagen är nästan värst, han pillar i sig några riskorn, kanske en bit köttbulle och så säger han hoppa och pekar mot lekparken. Tur han dricker och äter välling bra i alla fall, det viktigaste.

 

 

 

När det var sovdags strosade vi på strandpromenaden och på shoppinggatan i hamnen. Mysigt och vi var långt ifrån ensamma.

 

 

 

Sen satte vi oss i baren en stund med sovande Elion i vagnen brevid.

 

 

 

 

 

Kan tänka mig att det är proppfullt på alla vita skinnfåtöljer när det är högsäsong! Om vi någon gång åker tillbaka till Alcudia vill jag bo här igen. Men mest troligt är nog att vi vill se andra delar av världen innan vi återvänder hit. Vi pratar USA… New York? Även om inte Fredrik gillade det sist han var där. Kanske han har roligare där med mig hihi?

 

 

 


Kommentarer


  1. Louise 18 maj, 2011 on 20:32 Svara

    Å vad fin du är i den klänningen!!! Kram

  2. Hej Evelina!
    Grattis i efterskott =)

    Jag har en fråga, men du behöver inte svara om du tycker att det är för privat.
    Jag läste nån gång att ni gav Elion 2-årsvälling och att han sov bättre efter det. Hade han svårt att somna på kvällarna innan eller vaknade han på natten? Fick ni tips om att byta välling typ från bvc eller kom ni på det själva?

    Min stora pojke, som är i samma ålder som Elion, har nu helt plötsligt fått jättesvårt att somna. Vi har samma rutiner som förr och han får samma välling. Men när han har druckit den så är det som om han piggnar till. Jag provade att ge den en halvtimme innan läggdags men då ville han ha en flaska till när jag lagt honom. Så jag tänkte om vi kanske också skulle byta till 2-årsvälling, men jag ville höra mig lite för först.

    Som sagt så behöver du inte svara om du inte vill.

    Kram

    • Evelina 18 maj, 2011 on 20:37 Svara

      Tack söta du!

      Nej det var inget som BVC tipsade om utan jag tänkte att det nog kunde vara dags att byta. Han rör sig och är mer som en tvååring så jag tänkte att han kanske behöver det som är i tvåårsvälling. Han sov väldigt oroligt på natten ett tag (ville gärna komma över till oss) så det var lite därför vi tänkte att han kanske behövde mer mättande välling. Men jag vet inte… Du kan ju alltid höra med BVC och skvallra till mig sen vad de sa ;-).

      KRAM!

  3. martina 18 maj, 2011 on 20:54 Svara

    Kanske måste ta en tur till Lindex, men får väl kanske vänta tills liten tittar ut..tycker klänningen ser så fint ut, men är osäker på längden…

  4. Evelina 18 maj, 2011 on 20:56 Svara

    Louise – Tack söta du!! Kramar

  5. Evelina 18 maj, 2011 on 20:56 Svara

    martina – den är ju lite konstig längd sådär men bra lång klänning för mig som varken gillar eller passar i hellånga modeller 🙂 .

  6. Helena - mamma till Alexander 18 maj, 2011 on 21:08 Svara

    Fin du är!

    Jag tycker det är skoj att du bloggar även på semestern. Roligt att se vad ni har för er och så får blir man lite sådär härligt avis på solen och värmen 😉 Här hemma är det inte något toppenväder precis så ni valde en bra vecka att åka, hihi.

    Här hemma är det också matvägran men det har hållt på väldigt länge nu. Ska dock till bvc i morgon så det ska bli spännande.

    Kram på dig!

  7. Anki - mamma till Jamie 18 maj, 2011 on 21:36 Svara

    Hej Evelina!
    Måste säga att jag är glad för att du tog med dig datorn och uppdaterar för oss på tråkiga hemmaplan. Vill också ut och resa, speciellt till varmare breddgrader. Ser så mysigt ut och sen är det spännande att följa hur Elion har det och upplever det hela 🙂 Vi har ju en liten kille på nyss fyllda 1 år. (Och när vi ändå pratar födelsedagar. Grattis i efterskott till dig!) 🙂

    Det jag skulle komma till var att vi vill också resa snarast och vi vill då resa som en familj och ha med oss Jamie 🙂 Klurar bara så mycket på hur han kommer att klara flygturen och maten… 🙂 Men det löser väl sig när det väl är dax.

    Ha en fin kväll nu!
    Kramar

    • Evelina 18 maj, 2011 on 21:45 Svara

      Jag är också glad över att ha med datorn, bloggberoende som jag är hihi… Man vet ju inte hur det är i förväg, men jag är glad att vi faktiskt åkte iväg för Elion har det SUPERKUL! Han älskar att bada i poolen och leka på lekparken… Han är så duktig och sitter gärna i vagnen när vi går promenader. Det enda som är svårt är att få honom att somna på kvällen hihi… Flygturen gick jättebra men det var ändå skönt att ta en kortare flygresa, alltså inte resa så långt bort men ändå till varmare land. Kram!

  8. Malin - mamma till Sam och Tim 18 maj, 2011 on 22:25 Svara

    Vilken underbart fin klänning, och vad vacker 25åring du är! Njut och fortsätt gärna blogga hem lite värme till oss i svealand!:) Kram på dej!

  9. Eva 19 maj, 2011 on 08:34 Svara

    Ni ser ut att ha en underbar resa! härligt! och så mycket fina kort ni tar =) jättevacker klänning du har på dig! kram

  10. GBP 19 maj, 2011 on 09:38 Svara

    SHIT vilken snygg man du har 🙂

  11. Gloria 19 maj, 2011 on 12:53 Svara

    Men gu’ vad fin klänningen var på dig!!

  12. […] Även det otroligt barnvänligt (jag bloggade ju flitigt därifrån och här, här, här, här, här och här finns några av inläggen!) och vi påpekade flera gånger hur bra det måste vara […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna