VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Gamla Alcudia & marknad

 

Idag började dagen blåsig och regning, så en stund efter frukost gick vi mot gamla Alcudia eftersom det är marknad där på söndagar. Min finaste Veronica har en syster som bor här på ön så lite tips och råd har jag ju fått innan resan som tur var :-).

 

 

Hästtaxi sa vi att vi måste testa på under veckan här!

 

 

Klänning H&M, lackleggings Gina tricot, skor Converse, kofta Kappahl emellanåt när solen försvann.

 

 

Pappa betalar leksaker på marknaden

 

 

Mamma hittar en blommig söt liten sak som hon köpte.

 

 

 

Ikväll har jag och Elion varit själva på rummet sen 20-snåret när hockeyn började. Igår när vi gick förbi en sportbar började F prata med en kille där som sa att det var the place to be för att se matchen idag, så så blev det ;-). Vi har alltid haft väldigt bra rutiner med Elion och det har inte skiljt mycket åt mellan när han äter och sover men här har det blivit att vi skjutit på allt eftersom måltiderna har förskjutits. Lunch är mellan 13-16 och middag från 18.30. Vi brukar ju äta 11-12 och 17 så jag var väl egentligen inte jätteförvånad när Elion var vaken till 21.30 idag, vi var ju trots allt ute och lekte till 20. Men är det semester så är det, vi pratar redan om nästa resa för detta är ju bara så härligt :-D.


Kommentarer


  1. Anonym 15 maj, 2011 on 23:16 Svara

    men snälla, åker du utomlands och går runt i långbyxor?.

  2. Evelina 15 maj, 2011 on 23:26 Svara

    Åh förlåt, jag visste inte att man måste gå i kortkort bara för att man är utomlands, även om vädret inte alls är rätt för det?

  3. Johanna 16 maj, 2011 on 06:25 Svara

    Men snälla, inte åka ngr hästskjutsar. Vt du hur synd det är om de djuren egentligen? En riktig turistfälla… Nä fy!

  4. Anonym 16 maj, 2011 on 06:45 Svara

    såg varmt ut i lackleggins=) Ser ut som ni fick en mysig dag trots dåligt väder

  5. Ida 16 maj, 2011 on 07:09 Svara

    Jag är ingen solsemester människa, utan trivs bättre med bilsemester runt och kolla in grejer. För något år sedan körde vi tex till polen för att besöka Auschwitz, det är en semester i min smak! Men det jag skulle komma till var att jag blir riktigt sugen på att ge mig iväg på liknande resa som ni redan idag om nu min inneboende kunde tänka sig flytta ut. Ni verkar ha det toppen! Kramar

  6. Frida 16 maj, 2011 on 07:15 Svara

    Men hallå, vilken töntig kommentar! Det är liksom maj, inte högsommar och 40 grader? Godmorgon eller? 😛

    Jag tycker ni ser ut att ha det jättemysigt, längtar tills om en månad då jag och min bästa vän ska ut o resa 🙂 Kram på dig Evelina!

  7. Vilken knäpp anonym kommentar…..

    Jag vill också åka utomlands. Det skulle vara så himla roligt.

  8. Nadja 16 maj, 2011 on 08:33 Svara

    Åh marknaden i gamla alcudia är så härlig att strosa runt på.. åh vad jag längtar tillbaka! Hoppas verkligen på att vi kan resa dit nästa år tillsammans med Angelina 🙂

  9. Evelina 16 maj, 2011 on 08:52 Svara

    Kul att folk kan tycka att det är konstigt att jag går i leggings men inte att det finns dom som har jeans på sig? F hade långbyxor på sig också igår, badvakten vid poolen hade tjocktröja… Jag hoppas att de flesta är smarta nog att dra slutsatsen att det helt enkelt inte var så varmt igår 😉

  10. Milla 16 maj, 2011 on 08:54 Svara

    Nää, hästtaxi känns så grymt tycker jag. Stackars svettiga hästar som får springa omkring på de heta asfaltsgatorna och släpa på turister dagarna i ända. Man ser sällan att de får äta eller dricka. Iaf enligt de gånger jag varit utomlands och stött på detta. Men det är ju min åsikt. 🙂 Jag tycker inte om cirkus heller för djurens skull så… Och inte djurparker heller direkt… Men smaken är som baken. Hoppas ni får en underbar dag idag! Här är det mulet. Kram.!

  11. Kim 16 maj, 2011 on 09:14 Svara

    Vissa borde vara tysta! Ser härligt ut, jag längtar också efter en solsemester. 🙂

  12. Elin 16 maj, 2011 on 10:43 Svara

    Åh va myysigt ni verkar ha det!! Att rutinerna också har tagit semester spelar ju inte så stor roll som du säger, det hör till =)
    Jag längtar till vi också kan åka utomlands. Har inte åkt sen vårt första barn föddes -06 o nu har vi en liten ettåring med. Ska bli så mysigt och åka allihop =)

    Kram på er alla tre!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna