VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lover forever today

Tunika från Love Forever på idag!

Vi är lite sena som oftast, fick för mig att tvätten var tvungen att vikas precis just nu så vi ”hjälptes” åt jag och Elion. Tar zlltid lite extra tid då ;-). Nu ska vi ut och cykla!


Kommentarer


  1. Sandra 10 maj, 2011 on 10:34 Svara

    Jag måste bara fråga igen (fast vi "pratat" om det tidigare). Vilken vecka började du samla på dig vatten och svälla upp? Jag är i v 31 nu och har gått på koll för blodtrycket varannan vecka hela våren. Nu har jag börjat samla på mig vatten och blodtrycket stiger och sjunker inte tros vila. Ska tröffa min doktor till veckan och få nån blodtrycksmedicin. Visst gick du upp rejält på bara några dagar? Så illa är det inte för min del än, men jag blir ändå så orolig. Hade du någon äggvita i urinen? Jag har lite men så pass lite att det inte gör nåt än, men ska på koll igen om några dagar. Man ska vara lugn och inte stressa upp sig men det är lättare sagt ön gjort. Min syrra hade havandeskapsförgiftning med båda barnen och blev jättesjuk första gången men andra gången klarade hon sig bättre. Jag vill verkligen inte ha det.

    Hoppas att det är ok att jag frågar dig massa saker 🙂

    Kramar

  2. Ida 10 maj, 2011 on 12:54 Svara

    Härligt att bloggen din fungerar nu igen, det var inte utan att man fick lite abstinens här på andra sidan skärmen, haha! Hoppas ni hade en skön cykeltur =) vi har hängt en stund vid sjön på fm! Hoppas ni får en bra fortsättning på dagen! Kram

  3. Vilken söt tunika!

  4. MANDY- Mamma till River! 10 maj, 2011 on 15:09 Svara

    superfin tunika =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna