VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Twilight & loppor

Jag fick Fredrik till att dissa hockey och vara med miiiig istället hihi. Yeeeay! Vi såg twilight på SVT1 och man kanske kan tro att jag fick tvinga honom till det men icket. Det började faktiskt med att han tvingade mig att se den en gång för länge sen, men då somnade han och istället fastnade jag helt och har sett de andra två på bio :-).

Fick lite småångest över att ni skrev att det kanske var loppbett jag har fått så sängen är renbäddad, soffan städad och katterna duschade. Kanske inte alls hjälper men det får mig att må lite bättre i alla fall haha. Nu ska vi krypa ner i den sköna sängen och så hoppas vi på en god natts sömn!

Sov sött mina underbara, fina, snälla, bästa läsare.
Jag ♥ Er!

Kommentarer


  1. Sandra 6 maj, 2011 on 23:50 Svara

    Haha jag förstår dig! Jag fick också ångest av att läsa det 😉

    Men tydligen är det vanligt att djur drar in lite småkryp och de borde väl försvinna. Inte som vägglöss och liknande som är svåra att bli av med, så jag tror inte att du behöver oroa dig. Vägglöss har tydligen ökat i Sverige efter att det blivit så populärt med loppisar (och som folk råkar ta med från andra länder). Usch, när vi var utomlands (på ett fint hotell, inget vandrarhem eller så), så såg jag ett djur i sängen när vi skulle lägga oss. Vi slet upp madrassen och såg ett till. Tack och lov hade jag inte hunnit lägga mig, jag sov i en soffa den natten och på morgonen hämtade vi personalen och fick byta rum. Så ett tips när man är utomlands är att kolla igenom sängen, eftersom det är ändå rätt vanligt även på bra hotell att det kan finnas löss. Träffade en kvinna på hotellet som jobbade på en högskola och hon brukar ge eleverna rådet att titta bakom tavlor som sitter ovanför sängen, tydligen gillar vägglöss att samlas där bakom, också ett tips när man är utomlands.
    Läste att man kan få bett om man håller på i rabatten utan handskar och så, typ jordloppor. Men såna djur borde väl dö snabbt inomhus hoppas man?

    Nu ska jag sluta att prata om löss och loppor, det kliar över hela mig just nu 🙂 Men som sagt behöver du nog inte vara orolig, det var säkert bara nåt som någon av katterna råkat ta med in och som är bortstädat nu.

  2. Conny 7 maj, 2011 on 00:38 Svara

    Tänk om Edward hade varit en zombie eller mumie i stället, då hade ju killar också kunnat sett Twilight 🙂

  3. Madde 7 maj, 2011 on 09:07 Svara

    Skulle varit på kattutsällning i er fina stad idag, blir det ett besök för er? Kram

  4. Natalie & Hampus 7 maj, 2011 on 09:48 Svara

    Hej! Kan du inte tipsa om lite olika leksaker som Elion gillar och vart du hittat dem? Här i stan finns inte så mycket roligt att välja på så internetshopping är önskvärt 😉
    Kram till er

  5. Anna 7 maj, 2011 on 10:20 Svara

    Har du sett att den VITA iphonen har kommit nu? Bara 2 månader sen du köpte din ju :/ Vad hade du för telefon innan? Ha en fin dag! Kraaaam

  6. Linda 7 maj, 2011 on 14:09 Svara

    Fångar dina katter fåglar?
    Katter kan få fågel loppor, och dessa ger bett på oss.

    Behandla katterna med Frontline från apoteket, det brukar bli bättre men behöver inte försvinna helt tyvärr…

    En bjällra på halsbandet kan göra det svårare för katten att fånga fåglar.

    Ett tips inför resan; Du hade skrivit smootie på handbagage listan, tänk på att det är för mycket vätska för att du ska få ta det genom tullen. Bättre köpa på andra sidan 🙂

    Lycka till och ha en skön resa!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna