VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej solen!

Nu är sol och värme äntligen tillbaka!! Men i morse när vi åkte var det fortfarande kallt och mycket kläder behövdes. Vi tillbringade några timmar i grannstaden och åkte hem efter lunch på stan där. Killarna somnade i bilen så vi lyfte över dom till vagnarna och när de vaknar ska vi leka ute en stund till. Elion var ganska vild som vanligt men allt gick bra, förrutom när han klättrade upp i vagnen så den välte och hans huvud slog i golvet inne på kappahl… Usch så dåligt jag mår över det fortfarande, att jag inte hade bättre koll. Men om vi bortser från det så var det en mysig fredagstripp med fina vänner!

Hihi vilken tur att jag inte tog brun skinnjacka (som jag först tänkte) och min nya sjal från lindex, då hade vi haft mer likadant på oss än bara örhängena och bruna stövlar ;-)…


Köpte ett par solbrillor på gina tricot! Och lackleggings som jag velat ha ett tag nu :-).


Kommentarer


  1. Nadja 6 maj, 2011 on 15:30 Svara

    Barn gör sånt.. han kommer ramla och klättra och trilla många gånger om 😉

  2. roxanna - kamp efter cancern 6 maj, 2011 on 16:27 Svara

    Här är det skit väder 🙁 🙁

    Länka gärna min CANCER fond..

    varenda krona är viktig för dom sjuka :/

  3. marie 6 maj, 2011 on 20:14 Svara

    Håller med om att man får sånt dåligt samvete om man inte hinner med nåt ögonblick, går tyvärr inte att se efter dom hela tiden, räcker ju att trycker på svara knappen på mobilen så kan olyckan vara framme, barn är snabba och hur gärna man än vill och försöker så går det inte att skydda dom jämt. tur att det gick bra.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna