VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej kvällen!

Kvällen är här och idag har vår dag förgyllts av Jastin & Co, de är helt underbara den familjen ♥. Vi var hemma för lunch jag och Elion, sen gick vi tillbaka dit och jag fotade lilla familjen. Jimmy lagade god mat till oss alla och efter middagen gick vi ut och huttrade lite medan killarna lekte i lekparken. Brr, vad kallt det är! Härligt att värmen verkar komma tillbaka till helgen igen :-).


Jag och vackraste Veronica, BF om exakt en vecka idag!


Kommentarer


  1. Jenny 4 maj, 2011 on 20:33 Svara

    Härligt med kära vänner! Ni är vackra både du o V 🙂 Det va längesen man läste nått om Elions tjejkompis E med familj? Umgås ni inte längre?

  2. Aggie 4 maj, 2011 on 20:34 Svara

    Alltså Veronica e så fin som gravid! Vilken utstrålning! WOW!

    Jag blev så jäkla nyfiken på hur hon ser ut i jumpsuite! Är själv gravid och vill ha tips 🙂 Kan liksom inte tänka mig jumpsuite som gravid plagg men det låter grymt skönt! Så väldigt nyfiken på bild 😉

    Tack för din fina blogg!

    Kramar!

  3. Evelina 4 maj, 2011 on 21:41 Svara

    Jenny – Tack! 🙂 Det var tyvärr längesen vi träffade Ella&Co men de har fullt upp med dagis och jobb nu verkar det som. Moa träffade jag i alla fall i fredags när vi åt lunch ute. Saknar dom massor och hoppas vi kan ses mer nu framöver!

    Aggie – Ja visst är hon och utstrålning har hon massor! Här finns en bild där man ser liiite av henne med jumpsuiten på (svart):
    http://www.alltforforaldrar.se/happilyeverafter/2011/april/bilder-fran-formiddagen.html
    Stor kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna