VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Babybadbyxa


Babybadbyxor från polarn & pyret!

Kanske är dags att fixa ett bar badbyxor till Elion nu, vi åker trots allt nästa lördag! Eller fredag kväll rättare sagt eftersom vi ska sova på hotell i göteborg natten till lördag. Så vilken sorts badbyxor ska man ha? Tack vare er vet jag att badblöjor är no good men sen har jag hittat två olika sorters babybadbyxor, de med resår vid mage och ben och de med dragsko vid ben och midja. Känns som att det är lättare att få det att sitta bra med dragsko, speciellt eftersom Elion har så smala lår?


Kommentarer


  1. Kim 3 maj, 2011 on 08:05 Svara

    Badbrallor likt de på bilden har funkat bra för Victor under alla månader av babysim. 🙂

  2. Anonym 3 maj, 2011 on 08:19 Svara

    Han e ju stor kille då ska man ju ha shorts lösa inte kalsongtrosor

  3. J 3 maj, 2011 on 08:23 Svara

    Vi har använt båda på babysimmet och tycker att vilket som fungerar men dragsko känns lite säkrare- dock tror jag inte att det är ofta olyckor sker ändå om barnen är någorlunda vana vid att bada.

  4. Malin 3 maj, 2011 on 08:45 Svara

    hej. jag köpte för typ en vecka sen ett par badbyxor till min lille son med dragskor… inte använt dom än, men de jag vill komma fram till är att de va på rean på lindex för 30 kr… o hm tror jag också hade de. vet inte vilka affärer ni har hos er med de kanske finns nåt på rean 🙂 o när de är så billigt så kan man ju köpa flera:) kram

  5. Maria B 3 maj, 2011 on 09:19 Svara

    Jag har haft dragsko till min son vilket jag tycket är super, då det är lättare att anpassa efter varje barn. Det finns även shorts med inbyggd sån badkalsong om man hellre vill ha det =)

  6. Annika 3 maj, 2011 on 09:35 Svara

    Snälla Anonym, stora pojken som ska ha badshorts är nog det dummaste jag har läst, atminstone idag.

    Skulle bara tillägga dock, att det kan vara olika fran hotell till hotell att man faktiskt MASTE ha badblöja under badbyxor. Vet att det funkar sa fran badhus till badhus bade här och hemma i Sverige. Sen förstar jag inte vad det är som folk tycker är sa fel med badblöja? Men naja, det är ju en smaksak antar jag. Finns det kanske info fran hotellet om vad de har för regler just dem?

  7. Johanna 3 maj, 2011 on 10:01 Svara

    Min son har dem badbyxorna och jag är supernöjd med dem 🙂 köpte en stl större för han skulle kunna ha dem hela sommaren och dem satt uppe ändå 🙂

  8. Alexandra 3 maj, 2011 on 10:49 Svara

    Vi har haft badbyxor med både resår och dragsko på Neija och vi tycker att de med dragsko har fungerat bäst. Då vet man att de sitter där de ska OCH att de inte sitter FÖR tajt, eftersom det är du själv som drar åt.

    Vi har dessutom testat de med dragsko "på riktigt" (dock helt ofrivilligt) och de håller tätt! 🙂

    Vi har precis köpt baddräkt till Neija inför denna sommar då badbyxorna blivit för små. Men de har inte alls samma styrsel vid benen så det blir till att använda badblöjor för första gången.. Är de inte bra säger du?

  9. Aggie 3 maj, 2011 on 10:56 Svara

    Imse vimse är ju de badbyxor är ju de badbyxor babysim ställen brukar rekommendera och vi har gått på två olika.

    De e super och jag har också en sån som e liten. Ta inte i överkant när det gäller kilon helt enkelt. M har nu 10 till 12 kilo i storlek och väger kanske 11 kilo men har haft dem sedan han vägde precis 10 kilo och de håller tätt. Har till och med hänt en olycka när han var uppe på kanten och de höll tätt! Har aldrig hänt nån olycka i vattnet. Tror de oftast inte bajsar när de e i vattnet.

    Kramar!

  10. Spiderchick 3 maj, 2011 on 12:32 Svara

    Vår lille skrutt hade badblöja och sen en sådan där skylande (för solen) dräkt över när vi var i Turkiet.

    Då var han iofs mindre än vad Elion är nu, men vi tyckte att det funkade super. Slapp jag som mamma vara orolig för att det skulle komma en olycka i polen… 🙂

    Han hade badbyxor ibland också och en dag hamnade nummer två i den brallan. Inte så fresh att tvätta bort 😉 Men som sagt han var bara 11 månader.

    Köp med ngr badblöjor vettja så märker ni ju vad som funkar bäst för er. Dom var inte så dyra och går att använda som "vanlig" blöja också om dom inte kommer till användning i vattnet.

    Kramis!

  11. karoliina 3 maj, 2011 on 15:50 Svara

    men man badar ju inte i bara badblöja, det är ju blöja+byxa och då funkar det ju kanon!

    nu vet jag ju inte reglerna på erat hotell, men Neo går på babysim med VSS uppe på sjukhuset i värnamo, och där måste man ha badblöja och badbyxa, det tycker iaf jag känns fräschare om det "hänt en olycka". badblöljorna är ju små paket också, tar inte mycket plats 😉

  12. Helena - mamma till Alexander 3 maj, 2011 on 17:52 Svara

    Vi har gått på babysim i fler omgångar och bara haft badbyxor utan dragsko. När han var liten liten så hade vi pop:s badbyxor å de var toppen. Sen har vi bara haft från "Imse vimse" och varit supernöjda. Sen har det aldrig hänt någon olycka i vattnet så jag vet ej hur de skulle ha hållit det inne, men det har känts som de har suttit bra iaf.

    Tänk att det är så snart ni ska åka, härligt. Ska bli superkul att följa er på resan!
    kram!

  13. johanna 3 maj, 2011 on 19:03 Svara

    Fast hellre en badblöja under då… ett par shorts tex. Tänk om han bajsar (diaree) i ett par badbyxor, hur kul är det å få rent sen? Bara att kasta. Badblöjor är inte så illa, du kanske ska prova innan du sågar? 😉

  14. Anonym 3 maj, 2011 on 19:44 Svara

    Vi har använt båda sorterna och båda sitter lika bra bara man köper rätt storlek=)

  15. Josefine 3 maj, 2011 on 21:08 Svara

    Jag tycker att Imse Vimses badbyxor är de bästa. De sitter bra och håller för läckage av iallafall det ena slaget. Kiss går nog igenom, men det är inte det som de flesta badhus och andra poolställen oroar sig över. Det är ju i bajset som de farliga bakterierna finns, och för det håller imse vimses badbyxor toppen! Och man behöver INGEN badblöja under.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna