VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemma!

Brr, vad kallt det är idag! Ganska bra dag att jobba på ändå, kunderna rapporterar flitigt om hur vädret är ute och idag var det många som klagade på kylan. Och snöat har det ju gjort till och från! Fast bara korta stunder och inget som lägger sig, men ändå.

Idag var första dagen på min tjänst och jag fick ta över nycklar efter P som ska få bebis snart och egen kod och såna där grejer. Nu känns det som att jag har kommit in i karusellen, har bra koll på vad som ska göras och hur, känner sortimentet mer och det är jätteskönt att kunna svara på kundernas frågor! Imorgon jobbar jag igen och jag är tacksam för att jag känner sån glädje över att gå till jobbet som jag gör. Älskar mitt jobb!

Och jag ÄLSKAR att få pussas med den här killen! Killarna pussade mig hejdå vid bilen idag, jag vill cykla till jobbet men med tanke på dagens vädret blev det bilen ;-).

Nu ska jag klippa Fredrik och sen blir det soffan. Är så trött efter kanske 5 timmars sömn inatt och en rolig jobbdag med fart och fläkt. Hoppas att du har haft en bra dag!


Kommentarer


  1. Sabina 2 maj, 2011 on 23:19 Svara

    ooh så fin hårfärg du har fått nu 🙂 vill också ha ungefär den färgen..hur gjorde du för att få så ljust, gjordde du slingor eller blekning? har själv mörk hår men vill ha ljusare, så jobbigt med utväxt :/ .. kram på dig

  2. Evelina 3 maj, 2011 on 07:50 Svara

    Tack, jag gillar det massor. Såå skönt att slippa den hemska utväxten man får med mörkt hår ja ;-)…

    Jag gjorde med hätta (frisörhätta), slingor i alla hål och så ganska lång verkningstid. Sen en askblond toning i för att dämpa det gula/oranga och nu använder jag ett silverschampo från lakme varje gång jag tvättar håret. Det och solen hoppas jag får det ännu finare i färgen för det är lite för varmt i nyans fortfarande.

    Kram!

  3. Kim 3 maj, 2011 on 07:55 Svara

    Skönt att du trivs! 🙂

  4. Sofia - mamma till Amanda 3 maj, 2011 on 11:42 Svara

    Vad roligt att du gillar ditt nya jobb! 🙂 Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna