VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi startar maj med en TÄVLING!

Kanadensiska Sorel är kända för sina sköna, funktionella och väldigt varma vinterkängor (som vi har fått testa och ÄLSKAR) men har nu även lanserat en vårkollektion!

Jag har tre par damskor att tävla ut och du kan tävla om ett par blå, röda eller gula regnskor (á 1400 SEK). Tivoli Rain är en sko som är inspirerad av Sorels mest klassiska vintermodell Pac-kängan från 1964 som nu har anpassats för regniga dagar året runt.

För att tävla, skriv ditt bästa tips på vad man kan göra under regniga sommardagar! Skriv med din mailadress i kommentaren samt ditt önskemål om färg och storlek på skon. För extra vinstchans, tipsa om tävlingen på din blogg/facebooksida eller mail!

Tävlingen håller på till och med 8 maj.

LYCKA TILL!


Kommentarer


  1. Nina 1 maj, 2011 on 09:21 Svara

    Jag skulle vilja vinna den gula skon 🙂
    Mitt tips för en regnig dag är att njuta för det finns inget härligare än ett sommarregn. Det luktar gott, allt utomhus får en nystart efter många varma dagar och det blir en sån lättnad i luften.
    Jag hade dragit på mig mina nya skor och gått ut, stannat upp, tagit ett djupt andetag och bara varit för en stund!
    Kram

  2. kristina 1 maj, 2011 on 09:32 Svara

    Regniga sommardagar tycker jag kan vara mysiga ibland.
    Då läser jag en bra bok eller packar en fikakorg och åker till skogen för att plocka blåbär. Ett par fina stövlar skulle passa perfekt i blåbärskogen. Om jag vinner önskar jag ett par röda storlek 39.

    Kram Kristina

  3. Cicci 1 maj, 2011 on 09:51 Svara

    "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!" Det är så sant som det är sagt. Regn är jättemysigt. När vi var små så satt vi antingen på den inglasade baklongen och tittade ut. Ofta var vi och fiskade. Och att hoppa i vattenpölar – Det är fantastiskt kul, och det bästa av allt – Det finns ingen åldersgräns.

    Önskemål; Röd, strl 37.

  4. kristina 1 maj, 2011 on 09:55 Svara

    Regniga sommardagar tycker jag kan vara mysiga ibland.
    Då läser jag en bra bok eller packar en fikakorg och åker till skogen för att plocka blåbär. Ett par fina stövlar skulle passa perfekt i blåbärskogen. Om jag vinner önskar jag ett par röda storlek 39.

    Kram Kristina

  5. Birsen 1 maj, 2011 on 10:09 Svara

    åå ett par sådana hade varit perfekt till min lilla duracellkanin.
    Nu när det varit så varmt denna veckan har ju lillen vant sig att gå ut och vi är ute mest hela tiden så regn skulle inte stoppa oss.
    Det man kan göra är att ta på sig regnkläder och stövlar och gå ut och plaska i pölarna. Lite blöt får man lov att bli på sommaren :))
    Självklart tippsar jag i bloggen om det. Om jag skulle vinna tror jag Efe skulle passat i dom gula och st 23 blir perfekt till han 🙂

  6. Sofia 1 maj, 2011 on 10:11 Svara

    Hej! Under regniga sommardagar kan man sitta inne och måla och pyssla. Vi brukar även besöka badhuset eller ett museum. Leka ute i regnet fungerar fint det med. Lillen älskar att titta på maskar och hoppa i vattenpölar. Det passar ju perfekt me ett par rejäla regnskor:) Jag önskar ett par blå i strl. 22 om vi vinner. Kram

  7. lisa 1 maj, 2011 on 10:18 Svara

    Jag älskar att vara ute i regnet på sommaren. Promenera med vovven. Något som är extra mysigt är att sitta på verandan med en filt o läsa en bra bok medans man lyssnar på regnets smatter mot taket 🙂 om jag vinner skulle jag välja ett par röda i strl 38

  8. Birsen 1 maj, 2011 on 10:19 Svara

    men är det till sonen eller till mig? Nu blev jag förvirrad. Dom står ju int emed i KIDS collektionen!

  9. Maria 1 maj, 2011 on 10:34 Svara

    Det är Härligt att gå ut i skogen en regnig sommar dag, känna alla dofter av skogen och sedan gå in och ta en fika. Med Sorels Röda tivoli rain i storlek 38 är man torr och varm om fötterna, den röda färgen piggar upp iregnet.. poststugan@hotmail.com

  10. Johanna 1 maj, 2011 on 10:39 Svara

    Mitt bästa tips för regniga dagar är helt klart att låta tv:n stå avstängd. Inga filmer och slappetid i soffan. Nej!
    Plocka fram ett gammalt, hederligt brädspel typ Monopol eller liknande och involvera hela familjen och vänner.
    För visst är det väl roligare att umgås med nära och kära än att sitta framför dum-burken!

    Skulle jag vinna, vilken jag hemskt gärna vill och hoppas, hoppas så skulle jag vilja ha ett par röda (egentligen spelar färgen ingen roll) i storlek 40.
    Många kramar!

  11. Emma 1 maj, 2011 on 10:45 Svara
    2011-05-01 @ 10:41:34

    Postat av: Anne-May, 19 år

    Åh vilka coola skor! Jättemysiga!

    Under en regnig sommardag skulle jag nog hyra en film, en romatisk komedi (de är ju bara för bäst) Köpa lite god mat och andra godsaker och lägga mig i soffan med ett stort täcke och njuta av filmen. Det är så himla mysigt att göra så. Och det är ju ett väldigt + om ens pojkvän är med också!

    Skulle gärna vilja ha ett par röda skor. De tilltalade mig direkt! Och i storlek 38.
    TIPSAR OM TÄVLINGEN VIA MAIL! 🙂

    KRAM<3

  12. Emma 1 maj, 2011 on 10:48 Svara

    Oj iphonen råkade skicka kommentaren tom… Här kommer en med innehåll! Regniga sommardagar är ju jättesköna som avbrott i värmeperioder, men när det blir för många i rad gör man bäst i att sätta på sig regnkläderna och kanske ett par fina Sorelskor om man är så lyckligt lottad, och gå ut i det blöta! Passa på att gå på t ex Skansen för en regnig dag är det mycket mindre folk ute att trängas med. Eller fiska, för det sägs ju att fisken nappar bättre i regn!

  13. Maria 1 maj, 2011 on 10:52 Svara

    Det bästa jag vet under regninga sommardagar är att ta på sig riktligt med kläder, gummistävlar (självklart!) ta med ett paraply och gå ut och höra regnet mot paraplyet! Wonderful!

    mail: maria.arkko@hotmail.com
    Sko: Blå eller Röd Storlek 40

  14. Carolina 1 maj, 2011 on 10:56 Svara

    På en regnig sommardag tar vi på barnen regnkläder och stövlar och går ut och hoppar i vattenpölar så mycket de bara orkar, sen så avslutar vi med en mysig picknick i ett utav barnens leksakstält. 🙂

    Vi håller tummarna för ett par blå skor i storlek 25!

  15. Elin Råssmo Perlebrant 1 maj, 2011 on 11:04 Svara

    Jag skulle ta på mig regnkläder och ett par Sorell stövlar och gå ut och hoppa i regnpölarna!!

  16. Frida 1 maj, 2011 on 11:25 Svara

    Jag skulle gärna vinna ett par röda i stl 37. Dom hade varit alldeles perfekt att ha på SNÖIGA sommardagar här uppe i norr 😛

  17. Frida 1 maj, 2011 on 11:27 Svara

    Såg nu att det stod att du vill ha med mailadressen i kommentaren, så här kommer den: minx.blogg.se@live.se

  18. Stina 1 maj, 2011 on 11:47 Svara

    Regnar det bara lite grann, så älskar jag att vara ute! Att bada är ju en höjdare, då vattnet upplevs som varmare och är man på ett utomhusbad brukar det vara mindre badgäster 🙂 Jag älskar doften av sommarregn, fuktig asfalt och doften av grönt!

    Jag skulle gärna vinna de röda i stl 38!!!

    KRAM Stina

  19. Sara 1 maj, 2011 on 11:50 Svara

    Mitt bästa tips för regniga sommardagar är att sätta sig på balkongen eller altanen och bara lyssna på smattret och njuta. Finns inte många ljud som är mysigare. Om man är fler än en så skulle jag sen föreslå att man gick in (eller satt kvar där ute beroende på temperatur) och spelade ett parti 500 🙂

    Jag önskar ett par röda eller gula skor i stl. 37 🙂 Perfekt för mig som nu ska flytta till norrland 😀
    (tipsar i min blogg också)

  20. Anonym 1 maj, 2011 on 11:52 Svara

    är det barn el vuxenskor?

  21. Fanny 1 maj, 2011 on 11:54 Svara

    Hejsan! Åh, vilka underbara skor, ett par sådana skulle jag också vilja ha =) jag är ute massor i och med att vi har hund och ett par hästar. Ibland blir det en häst- och hundpromenad, oavsett väder, vilket är härligt sådär en sommardag – det doftar sådär friskt och underbart ute då!
    Vi flyttar om precis en månad (på dagen faktiskt!) till vårat hus och jag kan mycket väl tänka mig att sätta mig på farstubron under taket med en bok eller tidning, lyssna på regnet, läsa lite, kika ut över hästhagarna och mest njuta.
    Jag skulle hemskt gärna vilja ha ett par röda, storlek 38.
    Ha det riktigt bra, kram Fanny

  22. Evelina 1 maj, 2011 on 11:57 Svara

    Det är damskor! 🙂 Jag har ett par svarta, de är riktigt fina och rejäla.

    OBS SKRIV GÄRNA MAILADRESSEN I KOMMENTARSFÄLTET!!

    Det underlättar om ni skulle vinna 🙂

  23. Malin 1 maj, 2011 on 11:58 Svara

    En regning sommardag brukar vi baka eller pyssla tilsamans hela familjen ,och sen krypa upp under en filt i soffan framför en film som barnen väljer.. Annars är det ju väldigt populärt att ta med paraplyet och stövlar och hoppa i alla vattenpölar:)

    Om jag vinner skulle jag bli glad för ett par gula i storlek 24!

  24. alexandra 1 maj, 2011 on 12:20 Svara

    Jag skulle gärna vilja vinna de röda skorna i strl 38. Mitt bästa tips en regnig dag är att: antingen bara sitta och lyssna på när regnet faller när man känner för en lugn stund för sig själv, eller sätta på en bra film och krypa intill den man håller kär. Gärna under ett täcke=)

    Jag tycker inte man ska underskatta regnet. Det för med sig många positiva saker. Och det är mysigt att vara ute i regnet under vår/sommar tycker jag! men dock har jag inga sådana skor som lämpar sig för regniga dagar och skulle såklart bli mer än lycklig om jag vann dessa! Dessutom tar jag min yrkesexamen om 6 veckor- dessa skulle nästan kunna bli som en present;-)

    alex_andra7@hotmail.com

  25. Sara 1 maj, 2011 on 12:30 Svara

    Mitt bästa tips för regniga sommardagar är att sätta sig på balkongen eller altanen och bara lyssna på smattret och njuta. Finns inte många ljud som är mysigare. Om man är fler än en så skulle jag sen föreslå att man gick in (eller satt kvar där ute beroende på temperatur) och spelade ett parti 500 🙂

    Jag önskar ett par röda eller gula skor i stl. 37 🙂 Perfekt för mig som nu ska flytta till norrland 😀
    (tipsar i min blogg också)

    sarahenriksson89@gmail.com

    (skrev en ny kommentar med mailen som du önskade)

  26. Lizette 1 maj, 2011 on 13:05 Svara

    En regnig sommardag så sätter jag mig på vår inglasade altan med en bra bok och lyssnar till regnet som smattrar mot taket. Öppnar även ett fönster lite så man kan njuta av dofterna som hör ihop med sommarregn. Mio får under tiden sitta med sin favorit leksak i babysittern.

    Färgen på skorna bryr jag mig inte om. vill bara ha ett par bra skor att kunna busa i när det har regnat så jag slipper bli blöt om fötterna. Storfotade jag behöver strl 42.

  27. Johanna 1 maj, 2011 on 13:08 Svara

    De röda (39) skulle passa alldeles utmärkt en regning sommardag när man står på svärföräldrarna brygga och metar aborre. Dessutom har sonen vuxit i mina gamla, och ett par röda kanske man får behålla själv;)

    johannatorgny@hotmail.com

  28. Emma 1 maj, 2011 on 13:10 Svara

    Hejsan!

    Mitt tips för regniga sommardagar är något jag brukade göra när vi var på vårt lantställe om somrarna.. Jag brukade nämligen sitta i vårat fönster och ha mini-picknik med saft och bulle 🙂 Jag njöt för fulla muggar och älskade att höra regnet och om det vart åska var det ännu bättre!

    Om jag nu vinner så skulle jag vilja ha ett par gula till Noah i strl 22. Håller alla tummar och tår jag har nu, för dessa skor var ju förj*kla snygga 😉
    Kram!

  29. Sanna 1 maj, 2011 on 13:37 Svara

    Jag skulle gärna vilja vinna ett par (allra helst de röda, men färgen kvittar egentigen). De bästa jag vet att göra en regnig dag med min dotter är att gå ut och hoppa i vattenpölarna (eller ja, hon hoppar och jag står vid sidan av i brist på stövlar) och sedan gå en tripp i skogen och titta på alla vackra blad med vattendroppar.

    Vi avslutar förstås dagen med att gå in och krypa under en varm filt och starta en Disney film tillsammans med en kopp varm choklad och en god smörgås.

    Önskar storlek 40.

    Kram Sanna

  30. cissi 1 maj, 2011 on 13:39 Svara

    åh jag bara älskar regnet,det är så mysigt!mitt bästa tips för dem som gillar att vara inne är att baka och laga en god middag eller njuta av en bra tidning i soffan..jag har en pojk som är lika gammal som elion å då brukar jag gå ut så han får uppleva regnet å det bli mkt lek i vattenpölarna för hans del,å han älskar när jag gör som han gör men en annan har ju bara gympaskor så ett par stövlar i stl 38 (färg spelar ingen roll)hade varit kanon!

    ha det bra!

  31. Petra 1 maj, 2011 on 13:55 Svara

    Regniga sommardagar befinner jag mig gärna med familjen på föräldrarnas segelbåt. Vi ligger förtöjda vid en mysig liten ö och klär oss i regnställ, flytvästar och blå Sorelstövlar (storlek 42, hihi) och tar oss iland. Där hoppar vi i vattenpölar, plockar en bukett gullvivor till mormor/morfar och letar småkryp längst vattenbrynet. Sedan kliver vi in i lilla båten igen där vi läser sagor inbäddade i varma filtar tills det är dags för prinsens tupplur. Resten av dagen ägnas åt pocketböcker, kortspel och på kvällen när solen plötsligt tittar fram tänder vi grillen och fortsätter att njuta av livet och varandra. Kram

  32. Romina 1 maj, 2011 on 13:56 Svara

    Jag skulle vilja vinna ett par räda i storlek 39 🙂
    Mitt bästa tips på vad man kan göra när det regnar är att antingen ta med familjen ut på balkongen/altan och bara mysa ihop sig med lite fika eller bara njuta av ljudet av regnet, eller så tar man med sig sin familj ut och leker trots att det regnar! Med bra kläder och skor, kan allt blir roligt trots lite regn 🙂

    Ska även tipsa på min blogg, men hann inte det innan jag skrev detta inlägg!

    http://romajs.blogg.se
    &
    rominaaaa@hotmail.com

  33. Jennie 1 maj, 2011 on 14:46 Svara

    En regnig sommardag packar man picknickkorgen och åker till vattmet, det är så otroligt vackert då och man slipper trängas med alla andra. Då skulle dessa skor passa alldeles utmärkt.

    Jag vill gärna vinna de blå i str 37.

    Jag tipsar om tävlingen via en länk på min facebook.
    jenniesvensson@spray.se

  34. care69 1 maj, 2011 on 17:56 Svara

    Vi bor nära Kolmårdens djurpark och precis som idag då det har regnat är det perfekt att åka dit. Lite folk och mycket mer aktiva djur.
    Men annars är det ju kul att bara gå ut och titta på alla mindre djur som gärna kommer fram när det regnar.
    Vinner jag önskar jag ett par gula i stl. 41.

    Har länkat.
    http://care69.blogspot.com/2011/05/8-maj-vinn-damskor.html

    care69(at)live.se

  35. liselotte 1 maj, 2011 on 18:32 Svara

    Är gärna med och tävlar, vill gärna vinna ett par röda i storlek 39, har länkat http://liselottess.blogspot.com/2011/05/regnskor-85.html En regnig sommardag kan man passa på och ställa sig att baka lite goda bullar, muffins eller något annat gott, gå ut och gå en härlig promenad och när man kommer tillbaka in kan man njuta av det nybakta, resten fryser man in för att kunna ha de soliga och varma dagarna. Mvh Liselotte

  36. Ewe 1 maj, 2011 on 19:11 Svara

    Vi har en inglasad veranda & där sitter jag mer än gärna & lyssnar på regnet! Brukar ha fönster lite öppet, bara mysa ner sej i en filt. Sitta inne & pyssla/spela spel funkar oxå. Eller på me regnkläder och ut & lek i regnet.

    Måste fixa ett par stövlar endå då jag börjat jobba på dagis & där om något kan det behövas, men även hemma. Sätter gärna på mej ett par såna här, röda i storlek 37.

  37. Therese 1 maj, 2011 on 19:23 Svara

    En regnig sommardag skulle jag nog baka så man kan fylla på med goda bullar att ta med till stranden soliga dagar. Det är också mysigt att sitta inne och fika när det regnar.

    Jag skulle vilja vinna de röda i storlek 40!

    tessa_5@hotmail.com

  38. hanna 1 maj, 2011 on 19:46 Svara

    En regnig sommardag hade vi nog pysslat lite och tillochmed bakat något gott sedan bytt om till kläder för vädret o gett oss ut o lekt o hoppat lite i vatten pölar, barn tycker det är så roligt (kan ju vuxna också 😉 ) O sen in för mysig fika med lite tända ljus under en (koja) i lillkillens rum kanske! Dem ser super sköna ut o dem e lite häftiga med, hade nog önskat ett par röda i storlek hmm 40-41 beroende på hur dem är i storlekarna.

    Hanniz_gosig@hotmail.com

  39. Mickan 1 maj, 2011 on 19:49 Svara

    Hej! När jag och min bror var små och regnet föll så sprang vi ut på gräsmattan i bara t-shirt och underbyxa minns jag! Det var barnLYCKA 😉 Minns det som igår och det önskar jag fira vidare till mina fina små! Fina regniga sommardagsminnen ;- ) Önskar de blåa i stl 40! KRAM mickan_g@hotmail.com

  40. Anna L 1 maj, 2011 on 20:23 Svara

    Ut och fiska är faktiskt helt underbart om det bara är ett lätt sommarregn och det är vindstilla. Helt underbart att sitta i båten och kolla in flötet som förhoppningsvis försvinner;)
    Regnar det rejält tycker jag det är mysigt att tända ljus, lägga ut en jättefilt och helt enkelt ha en inomhuspicknic med alla attribut som hör till en sommarpicknic.

    Har tipsat http://annastipsblogg.blogspot.com/2011/05/happily-ever-after-lottar-ut-tre-tivoli.html

  41. Tova 1 maj, 2011 on 20:41 Svara

    Vi är inte särskilt rädda för regn i min familj, speciellt när det ösregna springer vi gärna ut och blir dyngsura, sen snart in igen och dricker varmchoklad i varsit stort badlakan

  42. mitt tips är att krypa upp i soffan med ett varm mugg te och en filt och läsa en massa roliga bloggar 🙂
    som din tex. 😀

    skulle va kul att vinna ett par gummistövlar så jag kan ge mej ut även i regn 🙂

    spelar ingen roll vilken färg jag vinner, men dom röda är nog absolut snyggast.. men skulle bli glad för en annan färg oxo 🙂 i str. 8.5

    har länkat för dubbel chans att vinna: http://johannaspratstund.blogg.se/tavlingsbloggen/2011/may/regnskor.html#comment

  43. Anonym 1 maj, 2011 on 20:42 Svara

    Glömde de små detaljerna,
    gul
    37

  44. En pojkmammas vardag 1 maj, 2011 on 21:04 Svara

    Jag är såklart med och tävlar! Toppenvinst .. så nu håller jag tummarna hårt och hoppas på tur 🙂

    Mitt bästa tips är att plocka fram ett bordsspel som hela familjen kan vara med och spela, Memory eller rasande tornet är dom spel som skulle plockas fram här hemma 🙂

    Och jag är alldeles säker på att dom röda i strl 38 skulle göra mig mycket gladare när jag promenerar i regnet!

    För en extra chans: http://edvinsmamma.wordpress.com/tavlingar

    Kram!

  45. Malin-mamma till sam och tim 1 maj, 2011 on 21:13 Svara

    Åh obligatoriskt vid regn är ett besök till rutchkanan, med galonbyxor på åker man snabbaste som äldsta sonen säger! Han älskar att åka och jag med, och oftast kan man åka ostört eftersom ingen annan kommit på att man kan gå till parken även om det regnar!:)

    Jag önskar röda i gul!!
    Hoppas!!

  46. joHannah 1 maj, 2011 on 21:13 Svara

    Jag har kanske en ganska konstig idé om vad som är det bästa att göra en regning sommardag, men eftersom jag är uppväxt i en friluftsfamilj där min far spenderar större delen av sitt liv på sjön så skulle jag säga att det bästa är att sitta i en eka och bara ro över sjön och se regnet landa i vattnet (så länge man har ordentliga kläder på sig), jag älskar lukten och det fridfulla över det. När magen börjar knorra är varm choklad och limpmackor med ost den bästa picknicken under några träd vid strandkanten.

    Jag har tipsat/länkat;
    http://rockbarnettavlar.blogspot.com/2011/05/happilyeverafter-en-tavling-dar-du-kan.html

    Jag skulle vilja vinna ett par röda i stl 40.

  47. Emma 1 maj, 2011 on 21:13 Svara

    Hejsan!
    Tävling är alltid lika spänande =)
    Innan jag fick barn älskade jag att sitta på balkongen och dricka te å läsa när det regnade, det är som meditation. MEN, nu när jag har en vild liten Noah som börjat upptäcka och utforska världen ska man ut i gummistövlarna och plaska. Kan ju då passa extra bra med ett par ordentliga sorel skor =)
    Ett härligt rött par skulle gärna få lysa upp mina fötter en regning dag! I storlek 36.
    Tipsar på facebook!
    Kramar, Emma.
    emmaliaker@live.se

  48. Emma Börjesson 1 maj, 2011 on 21:21 Svara

    Hej!
    Jag är gärna med i tävlingen. Om jag vann skulle jag vilja ha de gula i storleken 37, den gula färgen kan lysa upp tråkiga regndagar!
    Jag älskar att ligga under våran stutsmatta när det regnar, det låter så härligt, smattrar på ett speciellt vis och man blir lite sådär lagom blöt! Men om man inte har en stutsmatta kan man göra massa andra roliga saker fast det regnar, baka en god kaka och sedan fika med familjen eller se på roliga filmer som kan pigga upp vilken dag som helst, t.ex Fired up eller What happens in wegas.
    Ha en bra dag, kram från Emma

  49. Anonym 1 maj, 2011 on 22:09 Svara

    Vad mycket gömd reklam du har i din blogg! Hur många par skor fick du av Sorel för att ha den här tävlingen?
    Anna

  50. Evelina 1 maj, 2011 on 22:18 Svara

    Anna – Jag får ingenting för att ha den här tävlingen, gör det enbart för er skull. Eller, för dom som också skulle vilja testa Sorel :-).

  51. Maria 1 maj, 2011 on 22:49 Svara

    Mitt bästa tips på regniga dagar är att ta på sig och barnen bra kläder och sedan ut och hoppa i ALLA stora vattenpölar tillsammans.. En helt underbar känsla, och visst blir man som ett barn en liiten stund.:)

    Sedan hem och njuta av regnets läte undertiden man dricker en god kopp varm oboj.. 🙂

    (Om jag skulle vinna så: de blåa i strl 37 =) )

  52. bitskemma 1 maj, 2011 on 23:10 Svara

    jag skulle vilja vinna ett par blå i stl 39=))

    mitt bästa tips-
    om det är en varm sommardag/kväll- att bada!!det är underbart varmt i vattnet och extra mysigt på nått sätt=)
    när jag var lite älskade jag att hoppa i vattenpölar och att bada i diken( hur smutsigt det än kan låta nu;P )
    på vintern/hösten kurar jag nog helst inomhus under en filt framför en bra film eller en bok=)

    har tipsat på min blogg oxå http://bitskemmatavlar.blogspot.com/2011/05/regnskor8maj.html
    =)

  53. Frida 1 maj, 2011 on 23:39 Svara

    Min 3-årige son älskar regn precis som jag (åtminstone när det kommer till sommarregn, det kanske inte är fullt lika roligt med regn i februari ;-)) så vi brukar rusa ut i regnet när vi har möjlighet 🙂 Annars sitter vi gärna på balkongen och hör regnet smattra mot plåttaket samtidigt som vi äter färsk sommarfrukt såsom melon och jordgubbar, för att sedan ta sikte på vattenpölarna när regnet stannat av.

    Jag har ännu inte investerat i varken gummistövlar eller regnkläder, så ett par solgula vattentäta skor från Sorel i stl 37 skulle vara alldeles perfekt!

    Mailadress : sommarfrukt_@hotmail.com

  54. Hanna 2 maj, 2011 on 00:48 Svara

    Är gärna med. Vill vinna blå i storlek 40. En regnig sommardag tar man på sig regnkläderna för ge sig ut i skogen för att motionera det finns ju bara dåligt värder inga dåliga kläder:)

    Bloggat här: http://dennismama.blogspot.com

    hanna____1986@hotmail.com

  55. Karin 2 maj, 2011 on 07:46 Svara

    Det bästa en regnig sommardag är att ta på sig och gå ut i skogen. Träden skyddar mot det värsta skyfallet och det luktar så underbart gott i en regnig skog. Sen är det mysigt att gå in, ta på sig torra kläder, fika och titta ut på regnet …

    Håller tummarna och önskar ett par röda i stl 39.

    kram Karin

  56. Sarah, mamma till två. 2 maj, 2011 on 07:54 Svara

    Under regniga sommardagar brukar vi faktiskt alltid vara ute, det doftar underbart när regnet slår mot den stekheta asfalten och ett sommarregn är ju något alldeles speciellt. Vi brukar sitta under något "skydd" och ha picknick eller också tar vi en promenad i ösregnet, med bra kläder går allt.

    Hoppas jag vinner ett par gula skor i storlek 39

  57. Elvin & jag 2 maj, 2011 on 10:13 Svara

    En regnig dag drar jag ihop några stolar och lägger en filt över, så det blir som en liten koja. Kojan fyller jag med kuddar, mjukisdjur och sedan kryper jag och sonen in där. I lilla kojan kan vi mysa lille Elvin och jag, om vi har med en ficklampa så kan jag läsa sagor för honom.

    Jag skulle vilja vinne ett par röda kängor i stl. 37

  58. Ida 2 maj, 2011 on 11:11 Svara

    Oj, så glad jeg fant denne konkurransen hos deg, for disse støvlene har jeg ikke engang sett før 🙂 Men de var jo SÅ fine!

    Som bergenser (Bergen – regnbyen i Norge) er det klart jeg har mange tips til regnfulle sommerdager. INGENTING er som å ta på seg støvler og løpe ut i skjørt eller shorts og plaske i dammene. Å dra ned til sjøen er ekstra spennende når det regner, siden det er lettere å fiske opp krabber og skjell.

    Krysser fingrene, og linker på bloggen min!
    God sommer 🙂

    KLemmer fra Ida

  59. Ida 2 maj, 2011 on 11:12 Svara

    Glemte å skrive at jeg ønsker meg de røde, i strl 36

  60. Anna Herrman 2 maj, 2011 on 16:52 Svara

    Bästa tippset för regniga dagar är att gå ut och dansa soldansen. Detta gör jag helst i ett par röda Sorel strlk 39 🙂

  61. nettan 2 maj, 2011 on 18:17 Svara

    En regnig dag så ska man ta på sig kläder efter vädret och gå till badhuset. Där ska man sitta och titta på regndropparna som rinner längst det stora badhusfönstret samtidigt som man sitter i en varm bubblelpool med vänner. Småprat, En simtur och till slut en varm bastu.När man går hem så är regndropparna bara svalkande efter all värme.

    Om jag vinner vill jag gärna ha storlek 39.

    mvh nettan.klar@gmail.com

  62. nettan 2 maj, 2011 on 18:23 Svara

    Jag tror att jag glömde skriva storleken:39.

    nettan

  63. jenn 2 maj, 2011 on 18:49 Svara

    Jag vill jättegärna vara med! Om jag vann vill jag garna ha de roda i storlek:40
    Jag har länkat här: http://barbados.blogg.se/2011/may/8-maj-tivoli-rain-sko.html
    Regniga dagar är härliga! Da kan man mysa tillsammans med familjen, ocH spela ett roligt spel, eller krypa upp i soffan med en bra bok eller film!!!

  64. Hanna - mamma till Mira 2 maj, 2011 on 21:02 Svara

    Jag kan tycka det är skönt att få pyssla inomhus under regniga sommardagar. Helst med någon jag tycker om, familj eller vänner. Kanske ett trevligt sällskapsspel, en film eller bok.
    Ibland behöver dammsugaren luftas oxå. Även om Drt kommer lite längre ner på listan. 🙂

    Jag skulle önska de vackra röda regnskorna i stl 37.
    Tack för en trevlig blogg!

  65. Anna på Grönkulla 2 maj, 2011 on 21:06 Svara

    Det bästa man kan göra är att först gå ut i regnet och låta sig bli helt genomblöt. Sedan går man och byter till ett par härlig myskläder och kryper ner i soffan med en riktigt bra och tjock bok med en pläd över sig. Och så njuter man av att höra regnet smattra på taket!
    Hoppas på ett par gula i strl 39 och länkat har jag gjort på bloggen i högra spalten. Ha det gott!
    annapagronkulla@live.se

  66. Hanna, igen! 2 maj, 2011 on 21:07 Svara

    Glömde mejladressen! Typiskt. Men nu så. 😉

  67. Malin Lj - Mamma till Walter 3 maj, 2011 on 10:36 Svara

    Det finns mycket man kan göra:) En promenad i regnet är alltid mysigt, och fisken nappar alltid som bäst när det regnar! Med så bra regnskor kan man meta mycket i sommar:)

    Om vi vinner skulle de gula skorna i storlek 24 sitta fint. MVH Malin

  68. Sofie L 3 maj, 2011 on 11:08 Svara

    Finns ingen skönare än att dra till skogen under regniga sommardagar med en medhavd matsäck. Bygga en mysig koja av upphittade grenar och löv och under den sitta och njuta av sin medhavda mat och höra regnet smattra ovanpà kojan. Naturligtvis behöver man bra skor under sàdana här väderförhàllanden sà dà vore det underbart med dessa färgglada godingar. Önskar mig röda i storlek 39

    För extrachans länkar jag i bloggen
    http://sofiestavlingsblogg.blogg.se/2011/may/8-maj-tivoli-rain.html

  69. Linda 3 maj, 2011 on 21:05 Svara

    Mitt tips:

    På med badkläder, ut i regnet, stutsa i vattenpölarna, lek i geggan, leta maskar, glidtackla i gräset och ha det gött!!

    Ett par röda i storlek 38 skulle passa bra till detta tror jag =)

  70. Johanna 4 maj, 2011 on 08:46 Svara

    Dessa skor ser helt optimala ut att packa ner i sin festivalpackning. Som alla vet är det inte ofta solen är framme en hel festivalhelg. Oftast brukar de mörka molnen dra in över festivlaområdet och snart faller ett lättare sommarregn ner över marken. Det dröjer inte länge fören området är täckt med vattenpölar och den leriga marken blir ett faktum. Till skillnad från de tygsneakers man brukar springa runt i under en festival så kommer de här snygga och praktiska skorna hålla mina små tassar torra och rena. Så nu ser jag fram emot sommarens bästa aktivitet: festival!!!

    Önskemål: Färg spelar ingen roll, men ett par i storlek 39 skulle sitta fint 😉

  71. Carola L 4 maj, 2011 on 10:30 Svara

    Hej hopp!
    EN regning sommardag är den perfekta aktiviteten att fiska 🙂 Det nappar bättre när det regnar

    Jag skulle vilja vinna blå i 39

    Länk: http://mammamuh.blogg.se/tavla/2011/may/regnskor.html

  72. Linda 4 maj, 2011 on 11:04 Svara

    Vill absolut vara med och tävla om ett par blå par i stl 38. Min bästa tips en regnig sommardag är att vi hela familjen brukar dra på oss regnkläderna och ta med fiskeutrustningen och picnic korgen och åka och sätta oss på en brygga och meta. Vi älskar det lika mycket som våra tre barn. Det är så spännande att sitta och titta på det guppande flötet

    Länkar här
    http://familjengranberg.blogg.se/2011/may/vinn-damskor.html

    Hoppas på tur
    Kram Linda

  73. Anonym 4 maj, 2011 on 11:17 Svara

    Bästa regntipset är helt klart: LOPPISRUNDA! Kul för både stora och små, och när man har tittat sig mätt på grejor är det bästa som finns att åka hem och äta nygräddade våfflor!

    Nu på sommarhalvåret spenderar vi mycket tid i vår sommarstuga och det finns fantastiska loppisar häromkring. Men det är också mycket som ska göras i trädgården, och då vore det bara så perfekt med ett par sorelskor! Om jag vinner skulle jag jättegärna vilja ha ett par i strl 38, de blåa – skulle passa superbra till den knallblåa regnrocken jag har ärvt av mormor min!!

    Hälsningar Ulrika (ulrika.lindqvist@hotmail.com)

  74. Jessica Hellström 4 maj, 2011 on 12:52 Svara

    Vilken rolig tävling, ett bra tips att göra när det regnar är att gå på marknad och knalla runt bland stånden, lite härligt att stå under bordstaken och höra regnet smattra ovanför, lerigt brukar det bli oxå så då är dessa fantastiska skor toppen att ha. Jag önskar mig ett par röda i storlek 37. Håller tummarna på att det är jag som får visa upp de superfina skorna i byn om ett tag!!

  75. Eva 4 maj, 2011 on 20:18 Svara

    Hei

    Utrolig herlige støvler. Jeg er gjerne med og ville gledelig vandret rundt i gule slike støvler i vår. Str 37.

    Håper på vinnerlykke . det hadde vært noe det 🙂

    Klem

  76. Spacegirl 4 maj, 2011 on 22:35 Svara

    Man kan skapa, pyssla, måla, greja med lera, göra smycken, scrappa..

    Har jag turen att vinna vill jag ha ett par gula i strl 38.

  77. Anna 4 maj, 2011 on 23:59 Svara

    jag vill vinna röda i strl 42.

    bästa tipset för regniga dagar tycker jag är att sitta på altanen och lyssna på regnet samtidigt som man virkar på en somrig sjal att ha på sig senare på kvällen när regnet slutat men det fortfarande är lite kyligt utan något över axlarna.

    länkat: http://annaflickan.blogg.se/2011/may/vinn-regnskor.html

  78. Sofie - tvillingmamma 5 maj, 2011 on 21:00 Svara

    Regniga sommardagar kan vara roliga också! Man kan vara ute o plaska i vattenpölar, cykla, plocka blommor, sitta på altanen och lyssna på regnet eller titta på blixtrarna, leta mask, åka rutchkana – detta är mitt bästa tips för fasen vad det går fort!! 😀

    Om jag har turen att vinna denna tävlingen så skulle jag vilja ha ett par röda i str 37!

    Jag tipsar om tävlingen på min blogg!

  79. Petra 5 maj, 2011 on 21:57 Svara

    Mitt bästa sommartips är att packa picknickkorgen och bege sig ut med familjen till närmsta vindskydd, göra upp en eld (funkar om man hittar torrt bränne) och grilla pinnbröd.
    Jag skulle vilja vinna ett par gula i storlek 43,5.

  80. Madelene 5 maj, 2011 on 22:24 Svara

    Både jag och min sambo jobbar ganska mycket och har en liten tjej som precis fyllt 2 år, vi tar vara på så mycket tid vi bara kan oavsett om det regnar eller inte. det vi brukar göra om det regnar är att åka till nått lekland eller springa ute och hoppa i vattenpölar för det är ruskigt roligt eller ha en riktigt pyssel och mysdag inomhus med mycket skratt och bus.

    OM jag skulle vinna skulle jag vilja ha ett par röda i storlek 40.

    tipsar om tävlingen på min facebook.

  81. Cissi 6 maj, 2011 on 09:58 Svara

    Jag skulle välja de röda, i storlek 37-38

    och mitt bästa tips vis härliga sommar-regn eller tidiga höstskurar är att klä mej och Emma bra och gå ut och hoppa och leka i alla vattenpölar.. kanske göra små båtar, rädda maskar och se vad som flyter.. 😉 Sen går vi in och myser med lite fika.. Börjar nästan längta efter en skur medan jag skriver.. 😉

    länkat: http://cissiochkampenomlyxen.blogg.se/2011/may/dam-regnskor-fran-sorel.html

  82. Sandra 6 maj, 2011 on 15:51 Svara

    På regninga sommardagar brukar jag och hunden gå långpromenad i skogen. Det bästa är att man känner sig som ett barn igen, man behöver inte bry sig om att det regnar för det är ju så varmt och skönt. Och ser jag en vattenpöl så plaskar jag lite extra! =)

    Jag tycker att alla färgerna var snygga och jag har strl. 39.

  83. Lili 6 maj, 2011 on 17:36 Svara

    Jag skulle välja de blå, i storlek 37.

    och mitt bästa tips är att ta ett löppass i skogen eller fota den reniga sommarmiljön och de fina blommar under regn,eller gå ut att fiska eller plocka bär.

    har länkat på min blogg:
    http://gratishav.blogspot.com/2011/05/vinn-skor.html

  84. Anna 6 maj, 2011 on 20:11 Svara

    Hejan Evelina !
    En regnig sommardag önskar jag att spendera med min underbar familj, mysa och bara njuta av att få umgås. Om jag skulle vinna så önskar jag de röda i storlek 36. Trevlig helg!
    Anna B

  85. Anna 7 maj, 2011 on 19:53 Svara

    åHH, vilka otroligt läckra skor! Helt underbara!
    Jag tycker om när det regnar på sommaren för det luktar så gott, då skulle jag kasta på mig regnkläderna och bege mig ut i skogen och plocka blåbär. Sen skulle jag gå hem och baka en blåbärspaj och bjuda familjen och vännerna på medans vi slussade på regnets smattrande.

    Jag önskar mig röda skor i storlek 40 om jag har turen att vinna

  86. Therese 8 maj, 2011 on 06:41 Svara

    Hej!
    Regniga dagar tycker jag man ska passa på att ta hand om sig själv och familjen lite extra baka en smarrig kaka, göra en hårinpackning måla naglarna,spela spel och pyssla tillsammans.

    Har jag turen att vinna önskar jag mig röda i stl 38.

  87. Jenny 8 maj, 2011 on 16:26 Svara
    2011-05-08 @ 16:23:38

    Postat av: Jenny

    Jag tycker att en perfekt lycko-grej är att gå ut och leta reda på riktiga gyttjepölar som man kan hoppa runt i. Man blir en extremt populär mamma som bonuspoäng! 🙂

    Om jag skulle vinna så var ju de gula hur coola som helst och jag har storlek 39.

  88. Andrea 8 maj, 2011 on 22:11 Svara

    Regniga dagar hoppar vi först i vattenpölar och leker med geggamojja tills vi blir alldeles trötta. Då går vi in och myser ner oss med en filt i soffan och tittar på en riktigt mysig Disneyklassiker medan vi lyssnar till regnet utanför. Om jag är ensam hemma byter jag ut disneyklassikern och geggamojjakladdet mot ett skumbad, men regnlyssnandet är härligt oavsett. Att njuta av att vara inne, torr och varm 🙂 Färg spelar absolut ingen roll, ju färggladare desto bättre när man ska hoppa i vattenpölar. Storlek 38.

    Jag har tipsat om tävlingen via mail för bloggen tycks inte vilja uppdatera ikväll, jag klickar iväg inläggen men de syns inte – jag försökte tipsa där också men… ja. Jag har ingen länk att erbjuda, men den kanske dyker upp ändå. Extra vinstchans denna väg 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna