VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bildregn från dagen

O H  M Y, vad rädd jag blev när bilderna från dagen var borta från iphoto bara sådär, fast jag fört över dom. Det kändes som att vinna på lotto när jag hittade dom igen och nu är det jag som gör en uppdatering av bilder på externa hårddisken. Är det något materiellt jag håller extra kärt så är det alla foton. De är minnen på ”papper”, minnen som gör minnena i hjärtat extra tydliga och lite lättare att minnas. Ja jag är jäkligt rädd om dom helt enkelt så nu lovar jag mig själv att föra över till externa hårddisken oftare!

Idag tog vi en skön morgonprommis till stan medan killarna satt i vagnarna och tjatade. Mammorna pladdrade en del också såklart ;-). Första stoppet var coop för att inhandla mutor och andra stoppet blev lindex där mutorna kom till användning haha.


Elion fick nya tischor och Jastin likaså.

Mammorna fick varsin ny sjal vilka fanns på superrea. Lite höstig, men till rätt kläder funkar den nu också tycker jag! Jag behöver snart en större sjallåda haha. Det är så himla kul att vi (jag och V) har väldigt lika smak och vi upptäcker ofta att vi har likadana saker till hem, killarna och oss. Nu är vi så vana så idag köpte vi några likadana grejer :-).


Minikompaniet blev dagens andra affär som vi besökte. Elion fick en ny mössa från Geggamoja och Jastin ett par byxor. Ser ni goa magen? FIIIN ♥


Sen mötte vi upp Jimmy och Moa på Sunrise för lunchbuffé. Yummie!

Efter restaurangbesöket gick vi ut och rastade killarna och pratade om helgen innan vi skiljdes åt. Moa gick tillbaka till jobbet, Jimmy tog bilen hem och jag, V och killarna tog vagnarna hemåt. Stannade i en klädbutik till också där jag köpte ett par byxor!

På vägen hem somnade killarna och sov gott ända hem och lite till. Elion sov längst som vanligt ;-). Det var konstigt väder idag, kallt så fort solen försvann men jättevarmt när den var framme. Svårt att klä de små i vagnarna då och jackan blev för varm till slut.


Efter sovstund och mellis var de snart igång igen!


Föräldrarna också 🙂


Haha här satt de och pratade allvar (?) med varandra igen, och mumsade russin.


Grannhunden var snäll och fiiin!


Killarna hoppade studsmatta. Det var poppis hos mr. Elion kan jag lova!!


Mamma kan jag få en sån här sa Elion? Vi ska fråga pappa vännen svarade jag :-).


Kommentarer


  1. karoliina 29 april, 2011 on 23:35 Svara

    mysigt med en bästa kompis sådär!
    är Elion och Jastin lika gamla?

  2. Liselotte 30 april, 2011 on 07:20 Svara

    Har bästa tipset till dig! Jag har också en mac, och jag kör en automatisk överföring/säkerhetkopiering till min externa hårddisk via Time machine. Är såå skönt att slippa böka med att föra över bilder hela tiden 🙂

  3. Malin 30 april, 2011 on 09:32 Svara

    Jag håller med dig. Att tappa bilder och andra minnen vore katastrof. Mitt ex skulle föra över några av mina bilder till en externhårddisk och fick frågan om han ville skriva över de bilder som låg på hårddisken. Han klickade OK och detta resulterade i att massor av mina bilder försvann. Inte så roligt!
    Kram Malin

  4. Anonym 30 april, 2011 on 10:30 Svara

    tänkte fråga samma sak som ovan Är E och J lika gamla? Hihi J är ju en aning kortare, men de verkar lika gamla i sättet=)

  5. Ida 30 april, 2011 on 10:33 Svara

    Härlig dag ni verkar ha haft! Vi har uppdatering automatiskt varje kväll på bilder och allt annat som är sparat i vårat fall på 3 olika ställen 😉 Lägger jag över bilder innan så uppdaterar jag alltid direkt, är livrädd att det ska försvinna. Hepp, vi har ensam lördag här hemma så vi ska fixa tvätt för att sen ut och leka en stund innan lunch och sov. Hoppas ni får en toppen lördag! Kramar

  6. Evelina 30 april, 2011 on 10:37 Svara

    Killarna är födda i november båda två, Elion den 6e och Jastin 28e. Han har alltid varit längre Elion, 5 cm längre vid födseln har jag för mig och det är nog 5 cm skillnad fortfarande ;-).

    KRAM

  7. Anna S 30 april, 2011 on 11:36 Svara

    Studsmattan är poppis här med :).
    Nicole hoppar jämnfota som om hon inte gjort annat.
    Ha nu en mysig Valborg!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna