VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det blir mycket utelek!

Imorse var det så kyligt att det behövdes överdragsbyxor. Så snabbt man kan vänja sig vid värmen, nyss var det massa kläder på hela tiden och nu kändes det helt ovant med så mycket ;-)… Katterna följde också med till lekparken och de är så söta som inte vill gå hem själva utan väntar på oss där. Fast att de mjauar och är lite oroliga. Tror de vaktar oss, speciellt Lancelot. Vår ståtliga katt! Han bär upp sitt namn väldigt bra :-).

När Elion gick in i lastbilen pekade han på sätet brevid och sa där, jag skulle sitta där. Likadant när han gungar, då ska vi sitta i gungan brevid. Mysigt, att han vill leka med oss!

Innan vi gick hemåt gungade vi lääänge. Han ville inte alls följa med mig och bara skrek när jag lyfte upp honom. Sen lekte vi hemma vid vår lekpark och med hans bobbycar, han vägrade släppa bilen när vi skulle in för lunch. Protesterade vilt då också haha… Det är något han precis börjat med så än så länge tycker jag bara han är rolig ;-).

På eftermiddagen efter sovstund och stadsbesök (idag fick jag med mig plånboken, tjoho!) lekte vi ute en stund till, med Veronica & Jastin. Älskar att vi får massa frisk luft varje dag! Och mer lär det bli med tanke på att Elion bara vill vara mer och mer ute :-).

Nu ska jag umgås med min man en stund samtidigt som jag ska snegla på Greys. F har precis varit ute och sprungit medan jag diskade undan och duschade. Testade silverschampot idag så det blir spännande att se hur det ser ut i dagsljus imorgon!


Kommentarer


  1. Marie W - mamma till Linus 27 april, 2011 on 22:25 Svara

    Vad härligt att Elion vill gunga!! Min son vill inte alls gunga detta året, det är väldigt tråkigt!! 🙁

  2. Jasmine 28 april, 2011 on 07:03 Svara

    Ja, man vänjer sig snabbt vid värmen, så härligt!!

  3. Sandra 28 april, 2011 on 07:16 Svara

    Hej!

    När får vi veta vem som har vunnit glassmaskinen? eller har du redan skrivit det och jag har missat? varje dag när jag går in här så håller jag tummarna för att det ska vara mitt namn som står där… 😉

    kram

  4. Evelina 28 april, 2011 on 07:24 Svara

    Marie – ja han gillar gungan mycket mer nu än förra året! Fast de stora gungorna ute, inte den på balkongen ;-)…

    Sandra – vinnaren presenterades i ett inlägg för ett tag sen! Tyvärr blev det inte du 🙁

    KRAMAR

  5. grommis 28 april, 2011 on 09:05 Svara

    Hehe, sånn gjør min lille frøken også. Hun vil BARE Leke ute når vi først er ute og SKRIKER og bærer seg når vi må inn eller dra et annet sted. Jeg syns jo nesten det er litt koselig også, at hun koser seg sånn med å aktivisere seg selv på lekeplassen:)

    Ha en deilig dag med playdayte!

  6. Sandra 28 april, 2011 on 11:53 Svara

    Fina bilder 🙂 Men kan du berætta hur du gør før att bara færga en del av bilden? Har letat som f*n men inte hittat nått 🙁

  7. fian- mamma till Alex 28 april, 2011 on 16:43 Svara

    Fin fina bilder 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna