VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Klick klick

Shoppingen fortsatte på hemmaplan, jag klickade precis hem det där objektivet som jag spanade efter idag. Ett klick för att kameran ska klicka ännu bättre :-)! Det är ett fast objektiv som jag hört massa bra om, bara bra till och med. Passar till till exempel porträttfotografering och är tydligen ett väldigt prisvärt objektiv!

Jag köpte det HÄR!

Nu blir det sängen och imorgon är vardagen tillbaka. Känns sådär kul faktiskt för det kommer bli tomt utan F, vi har vant oss vid att ha honom hemma om dagarna :-). Tur att det snart är helg igen, det känns ju faktiskt som söndag idag fast det är måndag. Den här veckan jobbar jag ingenting så jag och Elion ska leka hela veckan, får bli öppna förskolan en eller två dagar och så håller vi tummarna för att Jastin är piggelin snart igen.

Jag var och joggade innan, shit vad motigt det var idag. För tätt inpå maten, för varmt ute fortfarande. Fick håll tidigt och det brände i halsen hela vägen men jag kämpade på. Dock bara två varv = 3 km men jag tror jag ska köra på det i fortsättningen för då kan jag ge mer. Eller vilket är bäst, 5 km i snigeltempo eller 3 km i sorktempo ;-)?

Hoppas att ni har haft en fantastisk påskhelg underbaraste!

SOV SÖTT


Kommentarer


  1. SessanOchPrinsessan.Com ☆ 25 april, 2011 on 23:27 Svara

    Mitt Favorit objektiv, kunde inte levt utan det!
    Du kommer bli strålande nöjd hjärtat.

    Glad Påsk i efterskott

  2. LinaH 25 april, 2011 on 23:45 Svara

    Bra kämpat ändå! Det är så lätt att ge upp när man har motgång redan från början:) vill du maximera konditionen är ju variationen bra, det sliter inte lika mycket på kroppen heller om du varierar dig. Jag tycker du ska köra det som känns bra för dagen:) ibland känner man ju hur man har det där lilla extra kvar efter den planerade rundan, och ibland helt tvärt om.

    Go'natt!

  3. Jastins pappa 26 april, 2011 on 05:59 Svara

    5km i ett 21minuters tempo:)

  4. Evelina 26 april, 2011 on 06:52 Svara

    Haha Jimmy, det är vad jag tar 3 km på 😉

  5. lina 26 april, 2011 on 07:16 Svara

    Hej söta Evelina! Vad heter objektivet? Har letat efter ett sådant! Kram

  6. emma a karlsson 26 april, 2011 on 07:51 Svara

    Men vad är det som är speciellt med detta objektivet? Ja har en 550D, passar det? Håller på att lära mig den och behöver lite tips… det följde ju med ett objektiv som typ standard, vad är skillnaden? Tacksam för tips!

  7. Evelina 26 april, 2011 on 08:11 Svara

    Objektivet heter CANON EF 1.8/50 II och ska ge mycket bättre bilder helt enkelt :-). Som jag förstått det så är standardobjektivet som följer med helt okej men med detta är väääldigt mycket bättre. Ingen zoom på dock men jag vet inte om jag använder den så mycket ändå ;-). Tror det passar till alla canon systemkameror?

  8. isabella - mama till Eira 26 april, 2011 on 09:53 Svara

    vi köpte ett sånt fast till våran Nikon. Vi ska nu sälja det då vi inte använder det så mycket. Jag har svårt med fokusen.
    Men tror nog absolut du blir nöjd. 🙂

  9. elinjosefine 26 april, 2011 on 11:16 Svara

    Du kan ju springa 3 km ibland och 5 km i bland. Tycker du 5 km är för jobbigt kan du köra "intervaller" springa 2 min gå en min eller springa 3 min gå 2 min. Det tycker jag är kul träning 🙂

    Ha en fin fin tirsdag!!

  10. Helena 26 april, 2011 on 11:26 Svara

    Jag köpte ett sånt objektiv när jag gick min bebisfotokurs i februari/mars och den tar verkligen JÄTTEBRA bilder! Älskar att leka med fokus, har t ex tagit en bild där Eskils fot och hand är i fokus men ansiktet bakom är lite suddigt. Love it 🙂

    Verkligen prisvärt objektiv 🙂 Tror det passar till alla Canon om jag fattat det rätt – vi har 450D och den passar till den.

  11. Laura 26 april, 2011 on 12:30 Svara

    Åååh är det ett makroobjektiv!!? Har själv velat ha en sån ett bra tag. Ha det så roligt med den, du kommer nog att få toppenbilder med den 🙂

  12. Stina 26 april, 2011 on 13:45 Svara

    Jag använder mitt 1,8 objektiv ofta, då det är sååå ljuskänsligt MEN där är ingen motor i objektivet så om du inte har en motor i kameran så kommer du få ställa in fokus själv. Hade det så till min förra kamera och efter ett tag tröttnade jag på att alltid få oskarpa bilder…

    Fast det kan man kanske leva med då det är ett väldigt prisvärt objektiv.

    Vill du ha zoom OCH motor i objektivet rekommenderar jag Tamrons objektiv f28-75!!! Också ljusstarkt med med zoom, för ca 4000 kr.

    KRAM Stina

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna