VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En till!

En till härlig sommardag har vi framför oss, vilken lycka!

Igår natt tog jag tag i projekt intelyftaöverElioninnanmorgonen, den senaste tiden och ända sen han har börjat vilja ha oss brevid till han somnar har han vaknat mitt i natten och vi har till slut gett upp och bara lyft över honom. Men nu känner jag att vi måste försöka komma tillbaka till bra rutiner där han sover i sin säng hela natten. Som ”tur var” vaknade han ledsen redan vid 23 igår och vi hade inte somnat och efter lite vatten och gos på pannan somnade han och sov till 5.30. Underbart! Sen låg vi och gosade en halvtimme innan han ville upp, vi låg och tittade på varandra (okej jag blundade lite emellanåt) och Elion bara flinade och gav pussar. BÄSTA starten på dagen!

Planerna idag var egentligen att träffa vännerna men lilla J har spytt sen igår kväll. Stackars liten!! Håller tummarna för att vi lämnade alla baciller där igår, vi har ju träffat dom massor senaste dagarna… Tänkte precis fråga F om vi istället ska åka iväg och köpa iphone till honom och objektiv till kameran och så frågade han mig nu istället. Great minds think alike :-). Vi hinner ju med både det och njuta av solen hemma!


Kommentarer


  1. Mamma Sandra 25 april, 2011 on 13:11 Svara

    Att ha fasta nattningsrutiner är ju jättebra och viktigt, men det är svårt att få till det där med var och hur barnet sover bäst.

    Har i alla fall lärt mig att sovrutinerna brukar gå i perioder. Vissa perioder sover våran dotter jättebra i sitt egna rum hela natten och andra gånger sover hon sämre och drömmer mycket. Huvudsaken är väl att de känner sig trygga i sin säng och i sitt rum och sen kommer de säkert ändå emellanåt springa upp på natten och vilja sova mellan mamma och pappa. Vet ju hur man själv var som liten! 🙂

    Man lär sig verkligen hela tiden som mamma/pappa! 🙂

    Hoppas ni får en fin dag i solen! Kraam

  2. Cicci 25 april, 2011 on 14:07 Svara

    Usch ja, fler som är kräksjuka? Min grabb ligger helt utslagen. 4:e gången han vilar idag.. Och då sover han typ 1-1,5 timma varje gång.. Han har inte ätit sen i lördags och han som annars äter som en häst! Syns på honom redan att han har magrat… Hoppas ni slipper skiten!!!

  3. Elin 25 april, 2011 on 14:13 Svara

    Låter som en mysig dag, hoppas ni håller er friska!
    Haha, så säger vi också alltid här hemma; Great minds think alike 🙂
    9 gånger av 10 tänker vi samma och avslutar varandras meningar, lite läskigt nästan hur lika man kan vara/bli 🙂
    Hoppas ni blir nöjda med inköpen.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna