VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påskpresenter!

Det är alltid lika roligt att få besök av nära och kära, idag förgylldes vår dag av morfar&mormor&morbröderbesök, alltså min pappa & co! Vi gjorde två olika sorters glassar (daim och apelsinkrokant) och  tog ner balkongmöblerna till solen på framsidan där vi fikade. Jordgubbar och chokladsås till glassen och påskmust och kaffe till dricka.

Elion fick sitt livs första påskägg och en påskpresent, en fin tröja! Allt godis i ägget får han inte eftersom han inte får äta godis på det viset än, visst får han smaka nån enstaka gång om vi äter gott men det kommer dröja innan han får eget godis. Jag sparade några få bitar i lilla ägget som han ska få i alla fall, tror han blir glad för det :-).

Pappa & Maria fick också presenter eftersom de har fyllt år och Simon&Anton fick ett påskägg med godis. Maria fick likadana örhängen som jag har, från Sahara. Pappa fick en tidningsprenumeration av Allt om Historia. Fina majblommor fick jag och F när vi köpte av Simon, jag valde ett pin! Visst är årets majblommor fina?


Hos ”mormor” som tog på sig sina örhängen direkt :-).


Har visst glömt dra vinnare i glassmaskintävlingen kom jag på nu… Det kommer!


Smakar glass. Apelsinkrokant i glassen var S Å gott!


Det var varmt och skönt på framsidan där solen ligger på från morgonen

Bus med pappa är det bästa buset ♥


Kommentarer


  1. MIn tjej ska få ett litet påskägg med morotssticks,riskakor med äpplesmak,en bil och 2 små godisar. Hon är bara 14 månader och får inte heller äta godis annars men men 🙂 hihi!

  2. Anna 22 april, 2011 on 19:42 Svara

    Mysiga bilder.

  3. Elin 22 april, 2011 on 21:40 Svara

    Mysigt det ser ut 🙂 Blev glassen lika god idag? Perfekt att ha grejer hemma o kunna göra själv så här, då kan man ju mixa i all oändlighet 🙂
    Du blev kanonfin i håret förresten, ser sådär härligt sommarfräscht ut när det är lite ljusare o med slingor (säger jag som nyss färgade mitt mörkare, haha) Men jag skyller på att jag inte hittat någon bra frisör här o att jag inte vågar mixtra själv 🙂
    Kram

  4. c 22 april, 2011 on 22:43 Svara

    Har sagt de flera ggr men gu´ så lik lille Elion är sin morfar! Upp i dagen. Gla´Påsk!

  5. Emma 23 april, 2011 on 14:59 Svara

    Du passar verkligen jättebra i den hårfärgen! Jättefint verkligen! Hoppas ni får en mysig påskafton! Många kramar från mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna