VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Idag…

…gick vi upp från sängen vid 7.30 och jag ignorerar att Elion sovit mellan oss större delen av natten. Nu under påskledigheten ska jag ta tag i det där, inte lyfta över honom sådär tidigt men vi glömde ge ventolinet igår så det kan ha varit orsaken. Han sover ju i alla fall länge mellan oss :-D. Men jag föredrar nog ändå att han sover i sin säng hela natten och sen upp tidigare för då får jag längre djupsömn och den behövs!


Gårdagens jag i Spetslinne Vero Moda, tunika Rut m.fl, treggings Gina tricot, sjal Ester Elenora/Mamsell K, rosettörhängen Dazzling, armband humanity bracelet.

Vi sitter i soffan och myser jag och min lille älskling. Han mumsar på vindruvor och äggen kokar. Vad skönt det är att ha långledigt framför oss!!!


Kommentarer


  1. Therese 21 april, 2011 on 08:31 Svara

    God Morgon.. Det där spetlinnet är verkligen hur fint som helst.. Ha en underbar påskhelg tillsammans med nära och kära.. Kram

  2. Ida 21 april, 2011 on 08:40 Svara

    Visst ska det bli gott med långledigt! Vi räknar med jobb från gubben någon dag iaf men det blir ju "bara" i hans egna firma, inte industri jobb =) Högsta prio under helgen är iaf att bygga sandlåda och ta vara på det fina vädret de visar! Hoppas ni får en toppen dag! Kram

  3. therese och oliwer 21 april, 2011 on 08:41 Svara

    va skönt att ni fick sova lite längre idag då 🙂 Sparkas han mycket när han sover på natten eller varför kan du inte sova när han ligger där??

    skall ni hitta på något speciellt under påsken?
    kram

  4. Nadja 21 april, 2011 on 09:19 Svara

    Denna ledighet är så extremt efterlängtad! 🙂 Kram

  5. Evelina 21 april, 2011 on 19:18 Svara

    Ja han sparkas en himla mycket i sömnen 😉
    Hoppas ni får en fin påsk!!

    KRAMAR

  6. Cicci 23 april, 2011 on 19:45 Svara

    Som jag letat i varje affär efter spetslinne.. Finns de kvar på Vero Moda i Eksjö…? Eller finns ens Vero Moda där? Haha.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna