VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Måndag & jobb

GODMORGON SOLIGA MÅNDAG!

Här har vi sovit bra inatt hela familjen och jag och Elion sov vidare till strax innan 7 trots att Fredrik gick upp kvart över 6. De dagar jag jobbar kommer han jobba innan mig så idag jobbar han 6.30-10.30 och jag 11-18.15. Känns hur bra som helst att vi kan pussla ihop det så bra! Och de dagarna jag är ledig jobbar han något längre pass för att samla ihop timmar men han kommer inte ta några föräldradagar. Egentligen blir det inte så mycket längre pass eftersom han brukar jobba mycket mer än heltid haha, nu kanske han kommer upp i nästan heltid de här veckorna fram till semestern.

Idag ska vi i alla fall mötas nere på öppna förskolan, jag tar vagnen dit och Fredrik kommer efter jobb med cykel som jag sedan tar till jobb. Pussel pussel :-).


Den fina och våriga blombuketten jag fick av mina killar igår gör mig glad ♥


Kommentarer


  1. Erica 18 april, 2011 on 08:19 Svara

    Vad roligt att ni hjälper varandra så att båda kan få göra de den vill. =) Det är kärlek!

    Vill bara tipsa om TANDBORSTING för er med småbarn, då jag hörde på nyheterna att allt fler treåringar har Karies (bakterier på tänderna = början till hål.) Och man börjar nu bla. i Växjö ha en frivillig tandläkarbesök för ettåringar för att minska karies hos 3 åringarna (3 år är vanligaste att man går första gången till tandläkaren).
    I alla fall så det JAG inte visste och tror att många inte är medvetna om är att de mjölktänder barnen har nu, som hållsnar sedan, påverkar deras tänder som växer ut. Så om barnens första tänder är i sämre skick, kommer även de tänder som växer ut (dom tänder vi har kvar livet ut) att vara i sämre skick, än vad dom hade varit om mjölktänderna varit "friska"..

    Lite surt som förälder om man inte vet om detta och låter barnen borsta tänderna HELT själva.(Alltså att ni föräldrar inte tar en omgång till efter barnen varit duktiga och borstat helt själva.)

  2. Elinor - Mamma till Liam & Tigra - 18 april, 2011 on 08:39 Svara

    Skönt att det går att pussla ihop det så bra.
    Önskar er en fin dag!

  3. ellenojag 18 april, 2011 on 09:24 Svara

    Va härligt att ni kunnat pussla i hop det så bra!!

    ha en bra dag på jobbet!
    kram

  4. Catti 18 april, 2011 on 14:01 Svara

    Vad skönt att ni kan fixa det så bra! 🙂

  5. Vad bra att det går att pussla ihop det så bra. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna