VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sprutor

Här startade dagen tidigt och det känns egentligen som att kvällen aldrig slutade för det var en himlans massa vaknande i natt. Både av mig själv och av en sparkande liten. Jo Elion sov mellan oss inatt igen större delen av natten och det är mysigt på många vis men mest blir ju jag tröttare av det så jag hoppas att förkylningen försvinner snart. Han är inte alls jätteförkyld, mest snorig i näsan men det stör såklart ändå när han ska sova.

Hoppas att han kan ta vaccinsprutorna ändå idag? Vi går dit i alla fall så får vi se vad som sägs. De måste tas innan maj är här och detta var typ enda luckan som fanns.



GodmorgonKram!

Hoppas att du får en fin torsdag. Tänk att det är helg imorgon igen?


Kommentarer


  1. Annika 14 april, 2011 on 07:49 Svara

    Här tar de inte sprutor om man visar minsta lilla tecken pa förkylning eller sjukdom, just för att det kan bli värre "bieffekter" av dem. Jag hade personligen bett om en senare tid, för Lillens skull sa att han inte blir värre än nödvändigt.

  2. therese och oliwer 14 april, 2011 on 08:37 Svara

    Det finns ju jättesmarta sängklossar att köpa att sätta undet benen på sängen vid förkyldning. Tack vare dom sover oliwer sig igenom alla förkyldningar och slipper få ner slemmet i lungorna. Att köpa vicks på apoteket att smörja under fötter eller på magen innan läggdags är också super 🙂

    Oliwer fick ta sin spruta trotts förkyldning för biverkningarna kommer ju 7-10 dagar efter.
    Kram

  3. Cicci - Mamma till lilla J 14 april, 2011 on 09:25 Svara

    Hoppas det går bra med sprutorna idag! Kram på er

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna