VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jobbonsdag igen!

Även denna onsdag ska jag jobba och det ska bli jättekul, börjar vid 11 så Fredrik slutar 10.30. Det enda jag funderar över just nu är hur jag ska äta haha, har ju blivit ganska rutinfast med Elions mattider, alltså jag äter med honom men det blir ju svårt att äta kring 11-12 när jag börjar 11. Äta vid halv 11 känns lite tidigt men vänta till 13-14 kanske blir för länge så då måste jag ändå äta ett större mellanmål innan jag åker. Ja det är ju skönt att jag inte har värre saker än så att fundera över just nu ;-).

Hoppas ni har sovit gott! Vi sov till 6.30 idag igen och Elion kom in vid 3 ännu en gång. Jag gissar att det är förkylningen som gör att han sover sämre, jag gör också det så varför skulle inte han. Nu leker han med sin favoritleksak här brevid, en traktor med djur och bonde till som gör ljud och sådär. Vill åka till ullared och köpa nya leksaker till honom snart! Traktorer och stora bilar och sådär, sånt han leker med just nu.


Kommentarer


  1. Ina 13 april, 2011 on 08:25 Svara

    Haha, jag brukar också sitta och grubbla över när jag ska äta när det blir sådär att man börjar mitt i lunchen 😉

    Såg ditt tips om fisk och franska örter. Jag brukar skära lax i små fyrkanter och steka och blanda med creme fraiche franska örter. Sen på slutet rör jag ner kokt pasta. Jättegott 🙂 Och så kan man blanda ner andra saker som purjolök och morötter och sånt, men grundreceptet är lax, franska örter och pasta.

    Kram!

  2. Säkert en sån där traktor vi har hemma som är stor favorit! 🙂 Hoppas du får en bra dag!

  3. Sandra 13 april, 2011 on 12:18 Svara

    Vad roligt med jobb, lycka till idag!

  4. Helena - mamma till Alexander 14 april, 2011 on 14:05 Svara

    Jag var i Ullared igår och det är verkligen perfekt att åka nu. Jättelite folk, hur skönt som helst. De två kommande veckorna är det nog fullt dock då många är lediga i samband med påsken.
    Men leksaker fanns det ju som valigt en massa. Köpte dock mest utesaker till A nu då det är där vi kommer spendera den mesta tiden nu hoppas man =)
    kram

  5. Tova 14 april, 2011 on 17:27 Svara

    Kul att börja jobba! 🙂 åh, jag längtar verkligen till den dagen…. mammaledighet i all ära men det ksa bli skönt med lite riktiga "rutiner" igen! (även om man, tja, fått sina egna rutiner hemma nu efter över ett år, haha!)

    Elliot älskar ockdå traktorer förresten, hihi!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna