VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Påfyllning

Jippie, idag kom paketet jag väntat på ett litet tag nu – balsam och inpackning från redken, foundation från i.d bare minerals och mineralrouge från lily lolo! Allt är köpt på feelunique som jag ofta tipsat om och det enda negativa jag kan säga är att det ofta tar två veckor innan leverans men det är det värt med tanke på hur mycket billigare det är :-).

Jag bara letar och letar efter det perfekta rouget men det här ser riktigt lovande ut! Färgen heter juicy peach och märket är alltså lily lolo. Kostar 97 kronor hos feelunique!


Kommentarer


  1. Nora 12 april, 2011 on 15:10 Svara

    Jag brukar också handla där. Älskar den sidan och de har så många olika märken också 🙂 Nyligen köpte jag ett läppstift från i.d som avr superbra, det kan jag rekommendera!

  2. AnnaIda 12 april, 2011 on 15:29 Svara

    Efter att ditt skrivande om feelunique så har jag också gjort en beställning därifrån som jag väntar ivrigt på 🙂
    För mig blev det Tigi balsam och shampo och ett värmeskydd.

    tittade dock på Lily Lolos smink, men vågade inte testa eftersom jag inte riktigt vet nyans. Dock är jag liite sugen på att klicka hem startkitet från I.d. GALET att det bara kostar hälften så mycket som i Sverige. Då är helt klart väntetiden värt det, hihi,

  3. Sandra 12 april, 2011 on 16:00 Svara

    Rouget ser underbart ut! 🙂 kram

  4. Att Redken är så billigt just där är antagligen för att det endast är i Sverige som redken är dyrt.
    Tydligen så kostar det endast några tior i andra länder.
    Jag fick höra av min frisör att det enda schampo märket som tar lika mkt världens över är visst kerastase.

  5. Elin Gabriella - Mops & chihuahua 12 april, 2011 on 18:11 Svara

    Redken och ID – i love it! 🙂 Hihi

    Kram och trevlig kväll!

  6. The Housewife 12 april, 2011 on 18:48 Svara

    Jag hoppas att du kan hjälpa mig genom att svara på detta.. men du skrev att din foundation va I.D MINERAL från feelunique sidan.. Jag hittar inte det märket där eller är BARE ESCENTUALS BARE MINEAL samma sak som i.d sminket???

    Tacksam för svar
    /Diana

  7. Elin 12 april, 2011 on 18:57 Svara

    När ska du svara på frågestunden? 🙂

  8. Madelene 12 april, 2011 on 19:41 Svara

    Har testat att beställa från feelunique en gång och det paketet kom aldrig fram. Nu har jag beställt flera gånger från Look Fantastic och det tar bara några dagar!!!

  9. Emelie 12 april, 2011 on 20:14 Svara

    Inte för att det spelar någon roll så länge du är nöjd med ditt schampo men det är inte äkta Redken. Det är en kopia, min kompis som är frisör jobbar med ett Redken koncept och är "styrda" av dem kan man säga och hon sa det att nu senast när de varit på Redken utbildning så sa dem att det florerar ganska mycket Redkenprodukter på olika hemsidor billigt, men Redkenprodukter kan man endast köpa hos frisör och ingen annan stans, allt annat är fejk. Det är därför Redken säljer sina Schampon just nu för 169 kr flaskan just för att få bort alla kopior.
    Strunt samma så länge schampot är bra, men så ligger det till!
    Kram på dig!

  10. elinjosefine 12 april, 2011 on 20:55 Svara

    Jag beställer också där. En gång fick jag inte mina varor och då skickade de nya. Men så kom de gamla också, dubbelt upp 🙂

    Anna: Redken är dyrt i Norge också om inte dyrare. Men jag håller med om att det är sjukt att det kan vara så dyrt i skandinavien.

  11. Ulrika 12 april, 2011 on 21:06 Svara

    Jag har blivit lite sugen på att beställa därifrån. Har hört så gott om just Redken, både från dig och från frisörer.
    Är dock lite feg på att beställa utomlands ifrån (inte världbsäst på språk tyvärr).
    Hur funkar det med betalning? Betalar man i förskott? Kostar det tull (har för mig att du skrivit tidigare att det inte blir tullavgift)? Är det något minimibelopp man måste beställa för?

    Många frågor vart det:).
    Kram Ulrika med cerisa boleron;)

  12. Evelina 12 april, 2011 on 21:17 Svara

    Men oj, är det inte äkta redken? Har jag faktiskt inte hört innan och har svårt att tro. Måste jag leta mer info om! Jag trodde bara att det är billigare utomlands, för så är det ju :-).

    Ulrika – Jag betalar med kort direkt! Ingen tull och ingen minimibelott (vad jag vet). Har dock hört om några som fått betala tull men då har de mailat kundtjänst och sluppit betala!. Hoppas du får användning för den rosa boleron snart, när värmen kommer :-). KRAM

  13. Färgen ser härlig ut.

  14. elinjosefine.blogspot.com 13 april, 2011 on 13:57 Svara

    Såklart kan man inte vara 100% men jag tror det är äkta Redken på feelunique. Jag har köpt produkter både hos frisör i USA och på feeluniqe och känner ingen skillnad iaf 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna