VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Godmorgon tisdag!

Inget regn i sikte än så länge så efter frukost och klädpåtagning går vi ut och leker, och när klockan närmar sig 10 cyklar vi mot polishuset för att hämta passet.

Hoppas att ni alla har sovit gott, vi har delat säng med myskillen sen 3 (= jag sover mindre bra) men sen sov vi alla till 6.30 i alla fall :-). F börjar en timme tidigare varje dag nu och sen när jag börjar jobba mer kommer han börja 6.30. Känns toppen att hans jobb hjälper till och gör det möjligt för mig att jobba utan att Elion behöver gå på dagis!


Kommentarer


  1. Linas inredning 12 april, 2011 on 08:31 Svara

    Vad skönt att det ordnat sig så bra att du kan jobba! Hoppas det går jättebra för dig! Jag jobbar själv i en klädesaffär och tycker det är väldigt roligt. Ha en fin dag!

  2. Ida & Nike 12 april, 2011 on 09:38 Svara

    Morning! Väntar på svaren på frågorna nu ju :)..hemma och sjuk som jag är..

    Kram

  3. Hej evelina! Det var ett tag sen, men jag läser ju din blogg flitigt 🙂
    Jag tänkte på det här med nytt efternman som jag också har, kostar det att göra om passet?..för jag behöver bara dit ett efternman, känns så löjligt att lägga ut 400 kr för 5 bokstöver haha..hur gjorde du?

    vet inte om du har kvar lösen på min blogg så du kan svara där, om inte så maila mig gärna så får du det igen (isabellesaberi@gmail.com)

    // Isabelle

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna