VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Solen, var ääär du?

Det är inte lika lätt att vakna tidigt när inte solen skiner, that´s for sure! Idag vaknade lillE vid 5 och var snorig för andra natten i rad så jag tror att en förkylning försöker störa vår nattsömn. Känner lite själv men jag hoppas att det inte blir en jobbig en för det varken orkar eller hinner vi med, jag vill jobba och vi ville ju inte ha fler sjukdomar på läänge!

Idag väntar en lång tvättdag, har vi haft berg innan så är det inget mot det som väntar i tvättstugan nu ;-). Jag har fortfarande megaträningsvärk i benen så det blir bra att gå fram och tillbaka dit hela dagen haha.. Kommer piggheten tillbaka till efter lunch tror jag att vi tar långpromenad till polishuset och hämtar Elions pass, det var klart redan i fredags! Alltså två dygn efter vi var där och fotade och skrev papper. Lite impad men å andra sidan är det såklart inte högsäsong för resor just nu.

MorgonKram till Dig♥


Kommentarer


  1. Ida 11 april, 2011 on 08:25 Svara

    Vilken härlig dag ni såg ut att ha igår! Vi njöt av vädret vi med, picknickade i solen och var ute mest hela tiden. Tyvärr har förkylningen slagit till med full kraft även i vårat hus, jag som ligger däckad så har inte riktigt kunnat njuta av vädret som jag hade velat. Men! Så är det. Hoppas inte jag får dra runt med det här tills bebis är ute iaf, fick likdanat när Alvin var i magen, då hostade jag som besatt tills han var ute. Vill inte! Hoppas ni får en bra tvättedag idag, vi ska ta en snabbis in till stan. Jag är i stooort behov av en ny bok till middagsvilan 😉 Kram till er!

  2. Alexandra 11 april, 2011 on 08:49 Svara

    den är på framsidan 😉

  3. Jag har hört att solen ska spricka fram och bjuda på 15-20 grader… underbart! 🙂

  4. ♥ Anna S 11 april, 2011 on 10:04 Svara

    Vad härligt med träningsvärk även om det gör grymt ont :).
    Duktig du är som tränar!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna