VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Eftermiddagslek med vänner

Vad konstigt men HÄRLIGT att skippa vantar och fleecen under jackan när vi lekte ute! Vilken storslagen entré sommarvärmen gjorde men imorgon ska det bli kallare igen :-/.

Vi mötte upp Veronica & Jastin när Elion vaknat och barnen tyckte det var kul att titta på de andra barnen hihi.. Det känns redan lite som att vi  har fått klartecken på vårt förstahandsval i barnomsorgsansökan, ett familjedaghem. Jag sa till personalen att vi hade sökt till hösten (vi brukar träffa på dom på lekparkerna ibland) och då sa hon att ja hon hade hört att en kille som hette Eliot skulle börja till hösten! Haha ja det är många som tror att vi säger att han heter Eliot ;-)… Det kändes ju som sagt lovande men vi tar självklart inte ut något i förskott utan väntar på besked från kommunen. Skönt att det inte är lika stort tryck på familjedaghem och dagbarnvådare som förskolor i alla fall!

Idag slutade Fredrik vid 17 så vi åt middag tillsammans hela familjen vilket inte sker jätteofta på veckorna tyvärr, men ofta sitter vi kvar med Fredrik när han kommer hem så det blir lååånga middagar :-). Sen åkte killarna iväg för att handla och hämta paket och jag har diskat och fixat med tvätten. Skönt att ha det gjort så resten av kvällen är fri :-D!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna