VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I made it!

Ja det gick inte fort men jag klarade det i alla fall och tröttade ut mig bra! Vi bor perfekt för joggingturer, nära naturen och ett eljusspår så jag sprang den lilla rundan två gånger (tror det finns en längre också) för Fredrik hade sagt att det blev 5 km… Men det blev det inte (typ 3,5 km) så jag plusade på med en annan runda för att komma upp i 5 km. Ska dock erkänna att jag blandade jogging med promenad den sista biten eftersom jag ställt in mig mentalt på två rundor och då var det svårt att fortsätta jogga även om jag nog hade klarat det. Nu i efterhand önskar jag att jag hade tagit rundan tre gånger istället för jag funkar bäst så, veta exakt vilken sträcka det är jag ska ta mig! Fredrik ska ut på samma runda strax och ta den tre gånger för att se hur långt det är :-).

Ni säger ofta att jag ser så fräsch ut på bildena, här kommer en bild på motsatsen haha. Oh my vad svettig och trött jag var… Men det var som ni ser helt perfekt träningsväder!

Har precis fräschat till mig lite med en dusch och ska ta och käka lunch och dricka massa vatten. Jo jag känner nog att jag kommer klara det här två gånger i veckan i fem veckor. Det är ju bara 10 gånger till! Jag har redan klarat en gång :-).

Kommentarer


  1. Sara 9 april, 2011 on 12:19 Svara

    Duktigt! Kämpa på 🙂

  2. Evelina 9 april, 2011 on 12:36 Svara

    Du ser fräsch ut även där! 🙂 Efter samma runda hade jag legat i fosterställning och kippat efter andan, högröd i ansiktet… 😉

    Hoppas ni får en bra dag!

  3. Anne-May, 19 år 9 april, 2011 on 12:46 Svara

    Hejja hejja! 🙂 Detta klarar du galant tror jag. ^^ Och bättre väder kunde du ju inte få heller som sagt! 🙂
    Vad har du för träningskläder? Märke, pris? 🙂 vill väldigt gärna ha lite nya träningskläder… 🙂

    Ha en jättebra dag!

    Kramar<3

  4. Evelina 9 april, 2011 on 13:13 Svara

    Haha tro mig, jag var röd som en kräfta och ansiktet kokade… 🙂

    Jag har inga fancy träningskläder, sportbh från HM, byxor från ellos tror jag, vanligt linne från ginatricot, hood från columbia sportswear (som släpper ut svett och håller kroppen torr). Använde mina reebook easytone, aja baja! Men jag vill inte lägga pengar på löparskor ännu och min jogginghastighet är nog snarare lägre än mina promenader haha!

    KRAMAR

  5. Natalie & Hampus 9 april, 2011 on 15:38 Svara

    Om jag kanske ska ta och ge mej ut i joggingspåren jag med. Kanske göra som dig. Sätta upp ett mål. Ja jag tror det. För som sagt det är ju bara 10 ggr =). Och sen kan man ju sätta upp ett nytt 😉
    Vilken insperationskälla du är och man blir så peppad själv när man läser din blogg.
    Ha det bäst!

  6. Malin S 9 april, 2011 on 18:14 Svara

    Jag älskar att jogga men har haft ett extremt långt uppehåll nu från allt vad träning heter. Inte bra alls! I helgen hade jag gärna följt i dina fotspår och begett mig ut men den där kräkisvarianten vill inte riktigt ge med sig, suck. Men snart så, då svischar både du och jag fram som smidiga gaseller över stock och sten! Bra gjort att du är igång! Som du säger så gör det mycket för sin egna "kroppskänsla" )eller vad det heter…) att röra på sig. kramis.

  7. michan 9 april, 2011 on 19:21 Svara

    Vad kul, jag är så imponerad, önskar att vi hade ett bra spår i närheter nmen det här radhusområdet är gigantiskt och jogga eller powerwalka blan folk är inte riktigt min grej 🙁
    Lycka till

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna