VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mörkblond

Jag lyckades ganska bra med mitt försök att testa en färg som heter mörkblond. Ljusbrun toning har blivit mörkbrun tycker jag, mellanbrun nästan svart… Och ett steg ljusare än de ljusbruna färgerna (som inte heter nåt med gyllene eller koppar) är mörkblond, så den testade jag! Veronica&Jastin kom hit när jag sköljt ur färgen och sen när det torkat fick det godkänt av min frisörvän. Utväxten smälter ihop med håret och det känns som att det röda i längderna dämpades lite. Jag tror inte färgerna på bilden stämmer helt överrens med verkligheten, det ser fläckigare ut här än vad det gör i spegeln ;-). Mobilkamerans fel!

Det var så kul att få träffa våra fina vänner igen, det har varit sjukdom och annat som kommit emellan men idag så! Elion var jätteglad över att få leka med sin kompis igen. Sen kom Jastins pappa förbi och lekte en stund efter jobb innan de gick hem till sig för lunch. Vi ska också börja på maten här och sen tror jag det ska bli en promenad till stan! Fanns faktiskt en jättefin jacka på jobbet som jag vill prova :-).


Här kommer en bild till, i spegeln nyss!

Kommentarer


  1. Nadja 8 april, 2011 on 12:18 Svara

    Färgen ser ut att ha blivit jättebra tycker jag =)

  2. AnnaIda 8 april, 2011 on 12:24 Svara

    Åh vad långt och fint ditt hår har blivit, det ser väldigt fräscht ut 🙂 och du, jag ÄLSKAR dina bågar!

  3. Ida 8 april, 2011 on 12:57 Svara

    Färgen ser fin ut! Hoppas du känner dig nöjd denna gången =) Vi är verkligen raka motsattser på det där du och jag. Trist kanske men jag har aldrig färgat mitt hår! Här har vi regn och blåst idag så får bli inne dag för våran del. Lilleman sover nu och jag ska parkera mig i soffan en stund! Happy helg till er =) Kram

  4. sarah 8 april, 2011 on 13:03 Svara

    Var är barnens mössor köpta nånstanns?

  5. Anonym 8 april, 2011 on 14:46 Svara

    Sötnosar!

    Blev verkligen superfint tycker jag. Jag har verkligen mixtrat med alla dess färger som finns under åren känns det som men nu har jag hittat en som jag känner mig säker med och det trodde jag inte. Har nog haft samma färg i över 1 år tror jag och när det hände senast vet jag inte haha.

    Kramar

  6. Sötnosar!

    Blev verkligen superfint tycker jag. Jag har verkligen mixtrat med alla dess färger som finns under åren känns det som men nu har jag hittat en som jag känner mig säker med och det trodde jag inte. Har nog haft samma färg i över 1 år tror jag och när det hände senast vet jag inte haha.

    Kramar

  7. Sofia 8 april, 2011 on 15:27 Svara

    Hej fina Evelina. Läser din blogg varje dag, alltid lika roligt att titta in här! Har en liten fråga som du kanske kan hjälpa mig med? Jag ska på dop och vill gärna ge ett litet smycke med ingraverat namn, vet du någon bra sida? Vet att jag något sånt i bloggen förut men kan inte hitta.. Tack på förhand och tack för en underbar blogg! Kram

  8. Elin Gabriella - Mops & chihuahua 8 april, 2011 on 16:14 Svara

    Superfint hår! Det ser väldigt välmående ut 🙂

  9. johannaj 8 april, 2011 on 16:47 Svara

    Ser egentligen ingen skillnad, möjligen att det ser kallare ut å går åt grönt (första bilden) i topparna, men det är väl kameran, som du skriver… ?
    MEn det är alltid kul med en förändring!

    VAr är det du har börjat jobba för ngnstans?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna