VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Städsöndag

GODMORGON SKÖNA SÖNDAG!

Idag turades vi om att leka med Elion på morgonen, först var Fredrik uppe och efter en stund gick jag upp och han fick krypa ner i sängen igen. Helger är ju bara för härliga på det viset, att man kan ta allt i precis önskvärt tempo.

Nu är killarna ute på cykeltur, de skulle köpa vindruvor, och jag har plockat i evigheters evighet. Det blir ju en hel del saker på vift i lägenheten och skitigt och dammigt blir det också med en busunge och två katter… Men vore livet utan att ha dom att städa efter? Inte ett liv för mig i alla fall! Tvätten från igår skulle vikas ihop också såklart och sängen bäddas rent. Ja jag är inte klar än, har bara plockat och vikt tvätt så dammsugning blir härnäst. Mitt mål är att få undan allt sånt tråkgöra idag så det är lite mer ordning och reda här hemma under tiden Fredrik är iväg (i jobb) så jag slipper tänka på sånt då.


Åt precis en väldigt sen frukost. Brunch kanske det får kallas :-).


Uppdateringen av fotoväggen! Jag vill ha en ännu större en dag när vi har fler väggar (= har ett hus), då ska det vara kanske 12 ramar i alla fall… Alltså en rad till under!


Kommentarer


  1. michan 3 april, 2011 on 11:04 Svara

    Jag hade också tänkt städa idag eller iaf ta tag i tvätten som ska vikas men en irriterande huvudvärk gör att jag inte är så inspirerad 🙁
    Du kan ju bredda foto väggen md två till på varje sida.
    Jag skulle vilja ha vit ramar som är lite mönstrade och inte dyra men hittar ingenstans ikea hade några snygga men då var stärsta A4 och jag vill ha ännu större, har du något bra tips???
    Ha en skön städsöndag

  2. Anonym 3 april, 2011 on 11:37 Svara

    hur funkar det när man ska deklarera och när man får så mycket gratisprodukter som du får?

  3. Fia 3 april, 2011 on 11:38 Svara

    Älskar er fotovägg! Ha en underbar söndag. Här är det EXAKT likadant; Jeje var uppe först, sen jag och nu vilar han och Elin och jag ska städa. Lite komiskt 🙂 Kramar!

  4. Malin 3 april, 2011 on 15:08 Svara

    Jättefint! Håller fortfarande på o filar på min, gjort sen november! haha! Alla foton är i ramarna, ska bara komma på hur jag ska få upp 24 foton HELT RAKT & helt tätt ihop på väggen 😛 den är klurig..

  5. Elin 3 april, 2011 on 15:19 Svara

    Var finns ramarna att köpa dom ni har på eran vägg?
    Hoppas du vill svara 🙂
    Kram Elin

  6. marie 3 april, 2011 on 15:21 Svara

    Gud så fint=) Han är så söt Elion fast han har ju söta föräldrar att brås på;).. vilken storlek är det på ramarna? Är det A4 ramar och mindre kort i dom? Vi har oxå ribba ramarna.. dom är så fina:)

  7. Evelina 3 april, 2011 on 15:33 Svara

    Ramarna är från IKEA, modellen heter RIBBA! Vi har ramarna som passar för A4-bilder (bildbredd 30 cm), kostar 65 kronor styck.

    KRAM

  8. Emelinda 8 april, 2011 on 19:32 Svara

    Jag vill också ha en stor fotovägg! Men som du säger, det får bli när vi skaffat hus 🙂 Just nu har vi bara två stora tavlor i vardagsrummet på mig och Larsa som småttingar och sedan en avlång ram med fyra foton på hundarna & katterna. Hade ju varit kul att ha lite foton på oss i nutid också!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna