VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hus och frubyte

Haha vi har fastnat totalt för programbiblioteket i digitalboxen, där finns ju hur mycket som helst! Idag har vi kollat på Såld på hus och Wife swap. Det sista avsnittet Wife swapgjorde oss tårögda över att alla tyvärr inte sätter sina barn i första hand. För oss är det helt otänkbart att inte sätta Elion först och jag förstår inte varför man ”skaffar” barn (som en del ju faktiskt gör) om man inte har tid för dom. Jag vill se det som att man får barn och jag ska varje dag förtjäna att få vara Elions mamma. Jag är stolt över honom oavsett vad han gör i livet men jag vill även att han ska vara stolt över mig. Det är väl just det här som är bra med såna där livsstilsprogram, man kan få sig en tankeställare. Och är man inte nöjd med sitt liv eller sin vardag så finns det alltid tid för förändring!

Det här vitrosa badrummet som finns i en lägenhet i gamla stan (om jag inte minns fel) i stockholm är jag så himla kär i! En dag kommer vi köpa vårt drömhus men tills dess är jag världens lyckligaste över att ha min fina familj som betyder allt ♥

SOV SÖTT!
GodnattKram


Kommentarer


  1. Anna - Mamma i USA 4 april, 2011 on 00:39 Svara

    Älskar reality tv som wife swap. Jag va fkatist orolig när jag va gravid att jag inte skulle älska min dotter lika mycket som min sambo… Oj va fel jag hade :)… Hon är number 1 i alla lägen och det är ju verkligen en obeskrivlig kärlek!

  2. sven olof nilsson 4 april, 2011 on 03:28 Svara

    Å, så vackert skrivet om din kära familj! Din familj är en fantastisk förebild för andra. Ha en bra dag!
    Mvh/SO

  3. Elin 4 april, 2011 on 11:43 Svara

    Har inte sett något avsnitt av wife swap än, är det svenska familjer denna gång alltså?
    Ja det är så sant som du säger! Man borde tänka på det ofta ofta, hur mycket ens familj betyder och att man visar sin kärlek för sina barn obegränsat hela tiden =)

    Måste fråga vad ni har för tv bänk också? Haha, lite off topic kanske men vi letar ny nu.. Skulle behöva en som tål lite mer och det inte blir jack i så lätt när barnen leker 😉

  4. Evelina 5 april, 2011 on 08:02 Svara

    Tv-bänken är från Jysk!

    Familj är det bästa som finns 🙂

    Kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna