VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag längtar efter en picknick!

Cyklarna är servade och redo för vår och sommar. Vi också! Åh vilken lycka det var att se Elions min när vi cyklade, han var så glad och sa mer hela tiden. Både när vi stannade och när vi cyklade haha… Perfekt att ha det fixat nu innan jag börjar jobba då vi har tänkt mötas upp på vägen för att utnyttja tiden till max, Fredrik ska ändå jobba nästan heltid och vi kommer mötas upp utanför hans jobb när jag ska till jobbet ;-).

 

Vi cyklade en runda och pratade under tiden om hur mycket vi längtar efter att göra cykelutflykter när det blir varmare, cykla iväg ut på landet och ha med picknick. Vi gjorde det ganska ofta innan Elion och även när han låg i magen och nu känns det helt fantastiskt roligt att ha med honom i cykelstolen! Tänk om nåt år när han cyklar själv… Livet springer verkligen fram, det gäller att försöka hålla samma tempo! Jag vill inte vakna upp om massa år när jag är gammal och känna att jag inte tog tillvara på dagarna och då framför allt barnens uppväxt. Jag hoppas ju att vi får fler barn och tänker därför att det är barnens uppväxt det handlar om :-).

 

 

 

Aja baja på mig som gick ut med blött hår i rått och kallt väder… Tryckte i alla fall över en mössa efter tag så nu försöker jag få till lite volym innan det har torkat helt ;-).

 

 

 

Idag har Elion på sig en fin tröja från Lindex, tycker den är så himla snygg!

 


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna