VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Kvällssvammel

Usch vi måste verkligen bli bättre på att gå och lägga oss tidigt! De senaste nätterna har det blivit kring midnatt och det är för sent när Elion är pigg runt 6. Även idag var det utelek sent, halv 8 kom de in efter att ha lekt på lekparken med en annan pappa och son som bor här på gården. Jag tränade under tiden och stod i duschen när de kom in.

Elion är så himla, himla go nu! När jag säger mamma älskar dig så gör han pussmun och vill ha en puss ♥. Visade Fredrik det i går tror jag det var så nu ger han även honom pussar som svar när han säger att han älskar honom! Elion ska verkligen bli bortskämd med de orden för det har inte jag blivit men det är något alla barn förtjänar bli.

Fredrik kollar på Big brother, man kanske inte kan tro det men han älskar såna program haha… Vi skrattade precis åt norrlänningen, dialekten. Fredrik pratar såklart norrländska men jag tycker inte alls han har nån bred dialekt längre, däremot ändrar han sig när vi är där uppe, då kommer den tillbaka igen :-). Och ibland brukar han prata pitemål med lilla Elion haha. Varken han eller jag fattar något.

Ikväll har jag beställt en ny datorladdare (min är inne på sista versen och är nu fasttejpad på soffbordet för den glappar så haha), balsam+inpackning+foundation+rouge från feelunique och så har Fredrik visat mig hur man fixar med föräldradagarna på försäkringskassans hemsida. Har alltid anmält långa perioder i taget på papper hittills eftersom jag inte hade e-legitimation med min förra bank men nu måste jag fylla i vecka för vecka så det blir 5 dagar i veckan med jobb och föräldradagar tillsammans och det är ju smidigare att göra över nätet!

Imorgon tänker jag öppna förskolan för mig och Elion om inget oväntat dyker upp! Ska nog köpa med sallad från ica, den man får plocka ihop helt själv. Längtar faktiskt till öf för det är som balsam för själen att se Elion så glad. Vi har även fyllt i ansökningsblanketten till dagis ikväll, som vi har räknat på det kommer det bli cirka 15 timmar i veckan som han går och då med start i augusti efter semestern.

KRAAM & godnatt alla fina ♥


Kommentarer


  1. Pyttianna 30 mars, 2011 on 23:46 Svara

    Hahaha… fasttejpad på bordet. Du är smart du. Jag köpte precis ny dator efter att jag tejpat glappsladden i snart ett år nu. Bordet däremot har jag aldrig prövat, men nu vet jag det tills nästa gång. Fick bli en ny dator här i veckan, dock så var det mer en sladden som trasslade, den sjöng liksom på absolut sista versen. 😉

    Kram på dig!

  2. Mia 31 mars, 2011 on 06:58 Svara

    Haha, Simon (norrlänningen) bor ju här i Umeå var jag bor. 🙂 När jag flyttade hit hade jag lite svårt för deras dialekt, de "kapade orden" innan de var klara. "Jag kom te dig, jag ring te dig igår men ing sva".. ;p men nu tycker jag det är lite charmigt, om inte annat så får man sig ett gott skratt 🙂

  3. Sanna 31 mars, 2011 on 08:32 Svara

    Hej. Tack før en fin blogg med massa inspiration :-). Såg att ni skulle till utlandet i vår. Vi ska också åka den 8 maj, med två Små. En på snart 3 år och en på 7 månader. Jag tænkte høra med dig vad du ska ha med dig till Elion`? Något speciellt och tænka på? Mat? Klæder? Ska man ha uv-drækt till bægge ungar? många frågor :-). Det blir våran førsta tur som 4 familjemedlemmar :-).

    Kramar Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna