VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bebisdag på öf

Godmorgon soliga onsdag!

Jag gjorde en liten miss i planeringen för idag när jag tänkte öppna förskolan kom jag på att onsdagar är bara för barn upp till ett år så Elion är ju lite för vild för den gruppen hehe. Vi får leka ute helt enkelt! Solen skiner ju och ingen snö på marken :-). Jag måste ringa samtal och söka dagisplats till när Fredrik börjar jobba efter semestern också! Vi kommer inte ha nån ledighet tillsammans på hela sommaren eftersom jag gärna jobbar då, så resan i maj känns extra värdefull nu eftersom vi inte kommer kunna åka iväg nånting under semesterveckorna. Från Fredriks jobb har vi fått klartecken trots att det blir samtidigt som han ska vara hemma mer med Elion, men jag har inte sagt det till mitt jobb än. Hoppas att det går att lösa, det känns som att det värdesätts högre om jag kan jobba heltid hela sommaren om det skulle vara så :-D. Mammagalan kommer också lite i kläm, känns ju sådär att vara ledig tre helger på rad + en hel vecka första månaden ;-)…

 

En bättre bild på mina nya promenadskor lånad från Brandos! Jag ville helst ha vita skor men så tänkte jag att de blir skitiga väldigt lätt och dessa i skinn känns lite tåligare. Vet inte om det är tack vare skorna men efter måndagens och tisdagens långpromenader har jag faktiskt liite träningsvärk i låren! Hoppas verkligen att de hjälper till att göra mina promenader mer effektiva!


Kommentarer


  1. Sandra 30 mars, 2011 on 10:06 Svara

    Jag har funderat länge på att köpa mig ett par såna skor, men aldrig kommit till skott. Kul att se vad du tycker om dem!

  2. Elin Gabriella - Mops & chihuahua 30 mars, 2011 on 11:20 Svara

    Så roligt med jobb 🙂 Kram!

  3. Mickan 3 april, 2011 on 01:36 Svara

    Jag har exakt likadana skor. 🙂 Visst är de snygga, och sköna! Mina sitter dock väldigt trångt, gjorde inte det när jag provade dem i affären. Jag tror jag ska snöra om dem och se om det blir bättre då.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna