VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Före

Här sitter jag i bilen före intervjun igår, lite småpirrig i magen…

 


TUSEN TACK för era lyckönskningar igår (det funkade!) och alla grattis idag!!

 

 

Jag ska jobba i en klädbutik här i stan, känns ju galet perfekt för shoppingglada jag ;-). Det är något jag länge sagt att jag skulle vilja göra och eftersom jag har många föräldradagar kvar känns det hur bra som helst att mjukstarta med att ha en mindre tjänst och blanda med föräldradagar för att komma upp i det som krävs för att skydda SGI:n. På så sätt behöver Elion bara gå på dagis 2-3 dagar i veckan (från typ augusti) till att börja med. Jag har jobbat till och från i olika butiker sen jag var 18 år men det här är första gången jag ska sälja kläder och det ska bli så himla kul! Jag är hur peppad som helst och Fredrik tycker såklart det ska bli jättekul att vara hemma lite mer på vardagarna med vårt bustroll!


Kommentarer


  1. Louise 29 mars, 2011 on 22:15 Svara

    Grattis! 😀

  2. Magdalena 29 mars, 2011 on 22:32 Svara

    Jag jobbar i klädbutik o det är kuuuuuuul 🙂 Du kommer gilla det =) Grattis till jobbet =)

  3. Elin 29 mars, 2011 on 22:46 Svara

    Grattis fina du!
    Kram

  4. Malin S 29 mars, 2011 on 23:18 Svara

    Klädbutik kommer passa dig perfekt ju! Och toppen att ni kan styra upp med föräldraledighet, dagis och allt vad det är. Blir endel pussel när man är päron =)

    Förresten, Amy har en ny youtube-favvo – kanske en som du & E också kommer gilla?! – sök på sesame street + outdoors (lyckas inte klicka in länken här) =)

    Kramisar

  5. Anna 30 mars, 2011 on 07:37 Svara

    Grattis! Vad kul med ett jobb du känner att du kommer att trivas med 🙂 lycka till! Kramar

  6. marie 30 mars, 2011 on 09:29 Svara

    Grattis=), men om det inte ändrats förra året så är det bara efter barnet fyllt 2 år som du behöver skydda SGI… tänkte bara berätta så du kunde höra så du inte "blandade ut" jobbet med f dagarna i onödan…. jag gjorde så att jag jobbade 50% och sen började jag att blanda ut när hon fyllde 2 år och i somras när hon fyllde 3 år tog jag ut hela sommaren , 10 veckor… så härligt:)

  7. Evelina 30 mars, 2011 on 09:34 Svara

    Marie – oj vad bra om det är så! Men varje gång jag pratat med försäkringskassan (och vänner för den delen) har jag hört att det är efter barnet fyllt 1 år?

  8. Vad roligt. Grattis! 🙂

  9. Annica - mamma till Elias 30 mars, 2011 on 11:07 Svara

    Vad roligt att få jobba i en klädaffär, det är nog säkert riktigt kul och passar nog dig perfekt. Själv skulle jag vilja arbeta i en pyssel eller inredningsbutik.

  10. marie 30 mars, 2011 on 16:36 Svara

    Jag jobbade 50% 09 och det ända jag skulle tänka på sa dom att jag skulle jobba eller ta ut hel dag (8timmar) den dagen hon fyllde två men före jobbade jag bara 50% mellan 1,5 -2 år och jag har kvar min SGI… jag har en moster på försäkringskassan och det var hon som sa att det först var efter 2 år och på 2 års dagen. försäkringskassan gör mycket fel! så stå på dig och hör igen! kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna