VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Whats for dinner?

Idag testade vi på något nytt till middag, Lasagnette. Fast med hjälp av knorr :-D. Såg ju tyvärr inte alls lika gott ut som på förpackningen och Elion ville inte ens smaka… Men det var helt ok!

Måste hitta en ännu bättre tulpanvas, denna blev alldeles för hög för alla korta tullisar.

Elion åt alltså ingenting till middag så det fick ju inte godkänt av honom i alla fall. Usch jag blir på så dåligt humör när han inte äter nånting alls, och när jag säger ingenting menar jag ingenting. Inte en endaste liten tugga. Men nu är det vällingmysdags så den lär han ju sluka förhoppningsvis ;-). Envisa lilla unge som jag älskar dig, alltid!

F kom hem för en liten stund sen så de har lekt men nu ska han ut och byta bromsgrejen på andra hjulet också. Blev för kallt igår och det tog lite tid med första hjulet. Grymt att han lär sig fixa med bilen, det kan man spara hutlöst mycket pengar på. Men vi har ändå kamremsbyte och några andra småfel som måste fixas på verkstad nu när bilen ska in på service = dyyrt!


Kommentarer


  1. Anonym 28 mars, 2011 on 19:10 Svara

    stoppa ner lite cellofan eller nån fin sten i botten så kommer tulpanerna upp 🙂

  2. Ulrika 28 mars, 2011 on 19:35 Svara

    Kan tipsa om denna vas från ikea! Är verkligen som gjord för tulpaner – och sen att den kostar 25 spänn gör den ju inte sämre precis!
    http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00017133

  3. Ulrika 28 mars, 2011 on 19:38 Svara

    jag har köpt en cylindervas på lagerhaus och den är super för tulpaner enligt mitt tycke och smak 🙂

    Inte kul med kamremsbyte :S vi tänkte försöka få sålt vår innan det är dags 🙂

    kram kram

  4. Frida 28 mars, 2011 on 20:07 Svara

    Det är så vansinnigt tråkigt att lägga pengar på bilen, men när man kör omkring med dyrbar last så vill man ju att det ska vara säkert.

    Jobbigt när barnet inte äter. Jag är så glad att dottern är matglad, precis som sin mor 😛
    Hoppas han blir bättre på att äta snart 🙂

  5. elinjosefine 28 mars, 2011 on 20:23 Svara

    Har samlat på mig endel vaser. Tror det finns några från Ikea som är ganska bra storlek till tulpaner.

    Ha en fin måndagskväll söta du. Håller tummarna för jobbet!!!
    kram

  6. Nadja 28 mars, 2011 on 21:33 Svara

    Hade ni bott här i stan så hade jag bett Noak fixa de till ett mkt bra pris 😉 Man sparar väldigt mkt pengar på bil när man har en verkstadsgubbe till man hihi

  7. Soifa 28 mars, 2011 on 22:23 Svara

    Vi är så olika i hur vi tänker, det är dels därför jag tycker om att titta in här, jag är alltid nyfiken på hur andra människor tänker och vi är världar i från varandra.
    Här har det varit ingen mat=ingen välling. Välling är inget substitut för mat, mer ett mellan/kvällmål. Barn äter när de är hungriga. Så har vi kört, utan massa bråk, det har bara varit så. Tycker han sen inte om det fine, men smaka ska han göra.

  8. Evelina 28 mars, 2011 on 22:29 Svara

    Soifa – men vällingen var ju inget substitut för middagen! middagen var vid 17 och han åt ingenting, då fick han inget annat heller. sen är vällingmys vid 19 precis som vanligt, jag skulle aldrig ta bort det målet bara för att han inte äter middag, då blir det ju bestraffning.

  9. InaE 29 mars, 2011 on 12:22 Svara

    Aha! Jag uppfattade det som att det var direkt efter. Nej men då så, då blir ju vällingen ett kvällsmål. (Däremot hade inte min kille kommit undan utan att smaka) Tråkigt när de inte äter, hoppas det vänder snart, men de äter det de behöver när de behöver. Finns inga barn som svälter sig själva.
    Kram på er!
    (Det var min gamla adress o namn som kom med i den kommentaren, satt vid makens dator, så det var jag som var Sofia 🙂 )

  10. Evelina 29 mars, 2011 on 12:51 Svara

    InaE – nej han får bara det som finns på tallriken, vill han ha det så får han vänta till nästa måltid helt enkelt. Mellis och välling äter han alltid bra så näring får han i sig oavsett :-). Jag är så van vid hans matvägran som går i perioder och har insett att han äter när han är hungrig men som igår när han verkligen inte ens äter en enda tugga, då blir jag irriterad haha. Kram!

  11. InaE 29 mars, 2011 on 22:08 Svara

    Ja det förstår jag att du blir!

    STORT grattis till jobbet!!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna