VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rapport från bilen

Vi har stannat till på vägen hemåt, i min gamla hemstad för att besöka nyöppnade biltema. Bilen behöver nya bromsgrejer och vindrutetorkare, Elion fick en cykelhjälm och ritsaker. F är inne och köper bilsakerna nu, vi turas om att gå eftersom Elion sover där bak.

Höll på att glömma iphonen hos pappa innan, tur att vi inte hann komma hit innan jag märkte det ;-)…

Hoppas ni har en fin söndag! Vi har cirka 9 mil innan vi är hemma igen och då blir det bilfix för F. Jag vill inviga mina nya easytones! Nån som vet vad som skiljer sig mellan de olika modellerna? Det fanns säkert 6 olika sorters easytones på stadium, jag köpte dom svarta i skinn med rosa och vita inslag.

Nu bloggar jag alltså från mobilen via blogg.se, för att kunna skriva i inläggsrutan måste man klicka på ändra redigerare. Ni är många som frågar så därför passar jag på att skriva det igen :-). Oftast mmsbloggar jag, det känns smidigare än att logga in, när jag ändå inte vet hur man bloggar med bilder härifrån.

Kram!


Kommentarer


  1. emma 27 mars, 2011 on 15:43 Svara

    Var ändrar du det på blogg.se

  2. Ulrika 27 mars, 2011 on 16:13 Svara

    good to know! 🙂

  3. Alexandra 27 mars, 2011 on 16:30 Svara

    Dom svarta var snyggast – ville ha dom när jag köpte mina, men valde istället ett mycket billigare alternativ (halva priset jämfört med de svarta).

    Frågade vad skillnaden var och försäljarens svar var: "Ingen skillnad egentligen.. det är olika modeller – de där (=de jag köpte) är förra årets modell och de där (=de svarta) är årets. Effekten är densamma, men det är olika färger, mönster och utseende som är skillnaden."
    Antagligen så de ska passa så många som möjligt.

    Hoppas du blir nöjd med dem. Jag använder mina på gymmet, när jag powerwalkar på löpbandet. De är inte särskillt bekväma att springa i (åtminståne inte för mina ben) men på PW's på är de toppen!

  4. isabella (mamma till Eira) 27 mars, 2011 on 17:26 Svara

    Samuel hälsar att det kommer att bli en skillnad på skorna. Det kommer walking, training och running skor men i nyläget så är det samma skor men med olika design på de olika skorna.
    jag har svarta med gulddetaljer. Superskörna tycker jag och kommer nog göra susen för promenaderna runt sjön i vår.

  5. HANNA 27 mars, 2011 on 18:32 Svara

    Jag har också köpt Easytone idag 🙂 Fast jag beställde på nätet eftersom dom inte fanns i min storlek i affären… jag vet faktiskt inte heller skillnaden! Jag köpte dom som heter go outside 2 eller nåt sånt 🙂 hoppas dom är bra! Ha en fin kväll 🙂

  6. Paulina 27 mars, 2011 on 20:56 Svara

    Jag har easytones walking sko i Gore-tex och är supernöjd! Det är skillnad mellan de olika modellerna. walkingmodellen som jag har ska man inte jogga eller springa i då dämpningen under inte är byggd för något annat än walking. Kollar du under skon på de olika modellerna så ser du skillnaden mellan hur dämpningen sitter. Skorna är ju uppbyggda på så sätt att göra det instabilt för fötterna och därmed anstränger du musklerna i varje steg du tar. Walkingskon är ganska instabil och därför rekomendetas inte den när man tränar exempelvis jympa och löpning för det är lätt att trampa fel. Därför finns olika modeller som är anpassade för olika träningsformer. Det fick jag veta på intersport igår då jag gjorde en fotanalys

  7. Skorna låter precis samma som jag köpte idag, samma färg =)
    Mina är svarta skinn med rosa under och på sidorna och även vitt =)
    Var ute och gick i dom innan, jättesköna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna