VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Just go with it

img_4972 (MMS)

Två trötta föräldrar som längtar efter sin lille kille! Filmen var helt i min smak, Just go with it eller min låtsasfru som den heter på svenska. Loved it! Sov sött & godnattkram


Kommentarer


  1. InaE 27 mars, 2011 on 09:10 Svara

    Hinner du längta efter att ha lämnat honom sovandes och sen sett bio?
    Låter säkert sjukt osympatisk just nu, men tycker det är helt galet hur (inte bara du) folk på div olika bloggar saknar sina älsklingar, folk verkar ju knappt kunna köpa mjölk utan att få ont i hjärtat av saknad.
    Sakna, längta, att verkligen göra det tror jag snart inte folk vad det är längre. Jag träffar min pojke varannan vecka. Där kan vi snacka om längtan/saknad.
    Glöm inte bort dig själv! Njut av bion/middag/weekend med den stora älskling.
    En bra övening i början kan ju vara att det är ju knappast lönt att längta efter nån som sover, han lär inte ha utvecklas så mycket att ni missat nåt under den tiden. Och hade du varit hemma hade du inte stått och tittat på honom tills det var sängdags?!
    Jag är ledsen om jag låter arg och bitter, men det känns i min värld känns lite löjligt att inte kunna njuta av något barnfritt utan att denna längtan/saknad alltid måste nämnas. Som sagt glöm inte bort er, relationen är viktig att vårda!
    Kram, kul att filmen var bra!

  2. Angel 27 mars, 2011 on 09:32 Svara

    Åh den såg vi med igår kväll,mysigt och filmen va riktigt bra.

  3. elinjosefine 27 mars, 2011 on 09:49 Svara

    Så mysigt att ni fick en biokväll 🙂
    Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna