VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Härliga helg

Hej alla fina!

Har ni sovit gott? Det har vi, och F fick sin välförtjänta sovmorgon när jag och Elion gick upp strax efter 6. Han vaknade redan vid 5 i sin säng men jag lyckades få honom att somna om en liten stund till brevid mig som tur var. Min gräns för morgon är verkligen 6 känner jag! Vi vällingmyste, tittade på barnprogram (Elion sjöng lalalala till alla musiksnuttar!) och badade läänge innan vi gick in och väckte pappa när klockan närmade sig halv 9.

Sen fixade F frukost vid tv:n (rostbröd med skinka, ost och äpple) och jag har nu fönat håret med diverse (redken) produkter i håret. Tänkte jag skulle testa lite av flaskorna som står i badrumsskåpet utan att göra så mycket nytta. Jag vet inte om jag tar för mycket eller om det bara ska kännas att man har produkter i? Det är därför jag gärna struntar i hårprodukter, för att jag gillar känslan av rentvättat hår. Obehandlat liksom, om man bortser från toningen men den känns ju inte ;-).


En överlycklig kille igår på mcdonalds som vill smaka läsk!

Idag blir det en rolig dag! Vi ska först köpa skor till Elion och kanske skor till mig, sen åker vi till pappa för middag och lek och när Elion har somnat åker jag och F på bio! Vad hittar ni på?

Puss&Kram♥

Kommentarer


  1. ♥ Anna S 26 mars, 2011 on 10:11 Svara

    Vad mysigt ni ska ha ikväll!
    Egentid med sin stora älskling är en bristvara nuförtiden.

    Ha det bäst!
    kram

  2. Sophia 26 mars, 2011 on 14:33 Svara

    Låter som en härlig dag!:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna