VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Inget kvitto men en blogg?

Just det! Måste ju berätta om lindexjackan för er som har samma problem med trasig dragkedja! Jag gick dit och fick svaret att de inte lagar den (hon visste inget om det men skulle kolla lite och ringa tillbaka på måndag), men jag kan få halva priset tillbaka så jag kan laga den själv… Eller reklamera jackan helt. MEN, den gick in för 599 och jag köpte den ju för 899 och tydligen blir det då det priset som den går in för nu som gäller om jag inte hittar kvittot. Och det gör jag ju inte för det är nog slängt sen länge. Funkar bloggen som bevismaterial? 😀


Kommentarer


  1. Sophie 25 mars, 2011 on 20:46 Svara

    Betalade du med kort så kan du gå in på internetbanken och skriva ut det! Iom att det är ungefär som en reklamation så gäller även en kontoslip! Så skriv ut det är mitt hetaste tips!! Kram

  2. Johanna 25 mars, 2011 on 20:52 Svara

    Haha, försöka duger. JAg hade en jacka förra året som jag köpte på rean där, den gick sönder i fodret så den lämnade jag tillbaka å fick reapriset tillbaka. Lagom till våren. Perfa!
    JAg har samma jacka som du, men den har inte strulat för mig. Ett tips är att spara alla "större" kvitton minst två år. Annars får du nog nöja dig med 600 tillbaka…

  3. Sanna 25 mars, 2011 on 20:57 Svara

    Håller med första kommentaren, betalade du med kortet? då kan du ju gå in på din internetbank och leta upp när du handlade och skriva ut =)

  4. Aggie 25 mars, 2011 on 21:00 Svara

    Åh, så drygt! Jag har fått tillbaka varenda krona på ett par vinterstövlar från dinsko som hade börjat läcka in efter ett års användande! Sa de var riktigt användna och jag ville ha nya. De nya kostade mig inte ett enda öre. Tack vare kvitto på de gamla så gick det hur lätt som helst. Hoppas det löser sig!

    Kramar!

  5. Evelina 25 mars, 2011 on 21:09 Svara

    Jo jag betalade med all sannolikhet med visakortet… Men tror ni inte att jag gick och bytte bank nånstans i november? Alltså kan jag inte se mina köp i augusti eller september eller när det var. Typiskt!

  6. Sanna 25 mars, 2011 on 21:21 Svara

    Men åh vilken otur du har då:( har du inte lindex bonuskort då? om de finns nått sånt, där kanske de kan se vad man köpt. Ingen aning, bara tipsar =)

  7. Anna S 25 mars, 2011 on 22:09 Svara

    Men det verkar ju galet. Har du köpt jackan för ett visst pris måste det ju vara det priset som gäller.
    Min jacka kostade också 899:- och jag köpte den strax efter dig.

    Lycka till!!

  8. Emelie 26 mars, 2011 on 00:59 Svara

    De måste spara alla kvitton digitalt, enligt nån lag har jag för mig, så du ska kunna begära ut ditt kvitto från Lindex själva egentligen. Så kan man iaf göra på Coop, där lagras alla köp. Så vet du dag och tidpunkt borde de kunna spåra ditt köp.

  9. Rebecca 26 mars, 2011 on 15:57 Svara

    Om du har handlat med kortet kan du ta ett kontoutdrag av ditt köp och gå tillbaka med det! 🙂 Lycka till, kramar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna