VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Still in love

Tillbaka från promenaden och E vaknade lagom tills vi var vid brevlådan hemma. En granne stod där och var väldigt pratglad så jag tror han väcktes av hans mörka stämma ;-). Han må sova djupt men där på slutet är han inte helt konstigt ganska lättväckt.

Nu väntar vi lekbesök och sen är det ju nästan kväll igen. Helt sjukt hur fort dagarna går!

Jag är fortfarande lite olyckligt kär i parhuset som jag går förbi nästan varje dag… Det kunde blivit så bra! Men allt sker av en orsak heter det ju och jag väljer att tro på det nu också.

Kommentarer


  1. Sanna 23 mars, 2011 on 15:10 Svara

    Vi bor i ett liknande sådant par/radhus. Trivs otroligt bra men vi förlorade många budgivningar innan vi hittade/fick detta och det är jag glad för i efterhand, detta var ju VÅRAT hus, men jag sörjde många hus under budgivningskarusellen..

  2. Nadja 23 mars, 2011 on 15:32 Svara

    Det är så jobbigt när man inte kan släppa saker.. men en dag hittar ni något som passar er båda och då kommer detta vara helt glömt 😉

  3. Evelina 23 mars, 2011 on 18:00 Svara

    Det jobbigaste är att veta att vi lätt hade kunnat köpa det och sen dessutom inte hade behövt ta lån eller spara för att fixa det som behöver fixas… Grr..

  4. Anonym 23 mars, 2011 on 21:05 Svara

    såg din kommentar ovan Evelina, inget illa menat alls!! Men hur TUSAN kan ni ha så mycket pengar sparat?? wiiierd..

  5. Evelina 23 mars, 2011 on 21:10 Svara

    Haha min kommentar låter nog lite fel ser jag nu, det jag menar är att vi hade kunnat betala handpenning på 15 % och ändå ha sparade pengar över till renovering. Vi har absolut inte kontanter till ett helt hus!! 🙂

  6. Milis - Mamma till Devin o Levis 24 mars, 2011 on 08:43 Svara

    Oj, haha, jag vart o undra jag med. Men då förstår jag 😉 Men du ska se att ERAT rätta hus dyker upp snart.

    Jag o min sambo är oxå o flytta tankar, men först måste vi renovera klart huset vi bor i nu. (bara tråkiga saker kvar att göra, så som att måla om fasaden…)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna