VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bestämd

Idag skulle Elion ha på sig sin gröna didrikssonjacka från Barnbubblan, jo det var faktiskt han som bestämde det. Själv tänkte jag bara prova den på honom efter att ha fått frågan hur den är i storlek men när jag skulle ta av den blev han tvärförbannad så jag lyckades få på en fleece och sen på med jackan över. Och det är ju faktiskt skippaoverallväder idag igen! Jackan som är i storlek 80 är förövrigt ganska stor fortfarande som ni ser, han hade den förra våren redan med upprullade ärmar och de är fortfarande väldigt långa. Tror helt enkelt att den går att ha även i höst haha!

 

 

 

På bilden är han på väg in till V&J, J är på dagis och V skulle till stan så vi följde med henne en bit med vagnen sen. Så skönt att vi bor nära och att han hittar till dom själv ;-).

 

Nu blir det mat och sen ut igen för en längre promenad!

 


Kommentarer


  1. Fanny 23 mars, 2011 on 11:21 Svara

    Vilken jättefin jacka!! Sådan hade jag velat ha till Milton med =) Ha en härlig dag!

  2. Trace 23 mars, 2011 on 11:26 Svara

    Jättefin jacka. Svårt det där med storlekar i den här åldern tycker jag. Vad kul för dig att du har ett jobb på G. Är själv mitt uppe i jobbsökartagen och det är sannerligen med dubbla känslor. VIsst ska det bli kul att komma ut och jobba igen, men aj vad ont det gör att veta att jag inte ska få spendera lika mycket tid med min lilla skatt. Tror de flesta mammor känner så… Kram på er!

  3. ♥anna♥ 23 mars, 2011 on 11:42 Svara

    Härlig färg på den jackan!

  4. Cicci - Mamma till lilla J 23 mars, 2011 on 11:42 Svara

    TAAACK GUMMAN för att du tog dig tid att prova, även om det inte blev ditt val sen.. haha.. Nu är strl 80 i rosa beställd och påväg hem snart :o)

    KRAM

  5. Nadja 23 mars, 2011 on 11:57 Svara

    Det är så gulligt när dom är så bestämda, jag gillar´t! =)

  6. Sandra 23 mars, 2011 on 12:24 Svara

    Klart det var vårjackeväder, Elion har koll! =)

    Jag läste ju i höstas om Elions fina jacka och beställde (den ljusa) till Eira och vi provade faktiskt också här om dagen. Es var stor i höstas men hon hade vuxit i den nu, på längden syntes det särskilt! =)
    Didriksons modeller räcker verkligen länge. Tack för tipset – ja såhär lite i efterhand! 😉

    Hoppas ni har en fin dag! Kram

  7. Jennifer 23 mars, 2011 on 14:22 Svara

    Haha jag känner igen mig! Vi har fått gömma Willes jacka eftersom han totalvägrar overallen om han ser jackan och här är det så kallt att det tyvärr fortfarande är overall som gäller men förhoppningsvis inte länge till:)

  8. Evelina 23 mars, 2011 on 18:01 Svara

    Sandra – åh vad kul! det är verkligen en snygg jacka 🙂

    KRAMAR

  9. Tess 23 mars, 2011 on 19:26 Svara

    Köpte en liknande skaljacka till min dotter och hon kunde ha den vår, höst och vår. Hon har även vinterjacka från Didrikson som är i storlek 90. Hon använder den fortfarande och är nästan 4 år nu. Hon har haft den i två hela vintrar. Fast den sjunger på sista versen nu. Börjar bli lite tajt över magen om hon har fleecen under.

    Visst är hon ganska liten (det är jag också) men inte sååå liten:)

  10. jenny 23 mars, 2011 on 19:35 Svara

    åh den är så fin, vi tittade på den i blått för det var den enda färg som fanns kvar. men jag gillar inte didrikssons jackor eller fleece då de är så fyrkantiga.. långa i ärmar och så korta fram och bak. märkligt.
    astrid har storlek 80 i sin lurviga fleece och hon blir ju två i maj.. så ja de är stora 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna