VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vårvärme & jobb

Godmorgon alla solstrålar!

Här skiner solen ute och jag är tacksam för att illamåendet stannade vid det och inga spyor. Allt kom på en gång igår – illamående, huvudvärk och ont i halsen så jag kände för att sova bort det och det tror jag att jag gjorde till stor del. Tack vare F som gick upp med Elion vid 5!

Vi ska ta på oss kläder och gå ut och leka med V&J, J har också haft spysjuka så vi vågar inte leka inne men samtidigt behöver de få komma ut och träffa andra ;-). Det ska bli varmt idag!

Haha finn ett fel? Kakfatet från Lisbeth Dahl är så fint så fint men en av frukterna har slängts kan jag ju säga ;-)… Ännu en fin grej som finns hos Lilla Tussilago!
Igår var en bra dag på många sätt trots lite sjukdom här, det bästa av allt är att min syster fick jobb! Så himla roligt och hon förtjänar det verkligen. Lycka till idag sis och akta tårna ;-)!

Kommentarer


  1. Stina 22 mars, 2011 on 09:10 Svara

    Ha en bra dag. Du vet att kräksjukan smittar lika mycket ute som inne och i 48h efter senaste kräkning eller diarré. Många slarvar med detta och då går denna vidriga sjukdom bara runt runt. Hoppas ni får vara friska nu. Kram

  2. Anonym 22 mars, 2011 on 10:16 Svara

    oj fredrik måste vara så trött när han jobbar också eheh

  3. Evelina 22 mars, 2011 on 10:25 Svara

    Nu är det mer än 48 timmar sen de spydde båda två så därför mjukstartar vi med att leka ute 🙂

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna