VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sjuksöndag

Min och Fredriks låt spelades nyss på MTV. Det var ett ganska själklart val för oss att ha den även som bröllopslåt. Jag blir fortfarande lika glad varje gång jag hör den, den får mig att tänka på 2005 när låten först kom. Samma år som det blev riktigt seriöst mellan mig och F och vi förlovade oss. Den får mig såklart också att tänka på alla bröllopsförberedelser 2007-2008. Och så minns tillbaka på den stora dagen 9 juli 2008 också förstås. Underbara minnen ♥

Det var ett fint ögonblick att se Elion stå och dansa till musikvideon för en stund sen. Tänk att han finns tack vare att jag och hans pappa träffades och valde varandra ♥.

Mindre kul var att vår älskade lille kille några minuter senare spydde upp all vätska som fanns i hans lilla mage i en hink… Jag stod bakom honom och Fredrik och fick kämpa emot tårarna, det var likadant förra gången när han var magsjuk och hade spytt ett par gånger, det gör så ont i mig att han ska behöva gå igenom det och jag hade gärna tagit över. Spysjukan är alltså ett faktum och Elions vän har också fått det nu. Natten var i alla fall lugn hos oss och vi fick alla sova hela natten i egna sängar.

Hoppas att er söndag har startat utan sjukdomar och att ni mår BRA!

KRAM


Kommentarer


 1. Anna S 20 mars, 2011 on 09:19 Svara

  Stackars liten :(.
  Hoppas det går över snabbt o att ni slipper det, du o Fredrik!
  Kram

 2. karolin 20 mars, 2011 on 09:23 Svara

  Åhh stackars liten!! Krya på!

  kram

 3. Linda 20 mars, 2011 on 10:03 Svara

  Här har vår dotter också åkt på magsjukan, fast vår natt har varit allt annat än lugn. :( Det är så synd om de små, man hade som du skriver gärna bytt med dom.
  Hoppas Elion kryar på sig snart!

 4. cecilia 20 mars, 2011 on 10:09 Svara

  Usch då, stackars liten! hoppas att ni klarar er och det grå över snabbt!

 5. Ida 20 mars, 2011 on 10:11 Svara

  Tips! Ge honom ingen mat eller så, bara avslagen coca cola och ev vatten och en rostad macka om han är väldigt hungrig, kanske ett rån…? De rådet fick jag på vår vc och det funkar…Inte för mycket vatten heller, magen måste hinna repa sig :)
  Majsvälling är också bra tills han är helt frisk igen, fullkornsvällingen (jag har den iaf) kan bli för mycket för lilla magen…
  Du vet troligtvis detta redan men ville ändå tipsa, jag vet ju hur det e med ett kräksjukt barn :(

  Hoppas att det kan funka för er också!
  Kram

 6. Emma 20 mars, 2011 on 10:40 Svara

  Men usch! Stackars lilla Elion!

  Hoppas verkligen att han kryar på sig snart!
  Kramar från mig!

 7. Julia 20 mars, 2011 on 11:55 Svara

  Usch, stackars lilla Elion! Håller tummarna för att magsjukan snart sagt sitt och önskar er en riktigt härlig söndag. Har ni också strålande sol och några plusgrader? Underbart!

 8. michan 20 mars, 2011 on 15:55 Svara

  Usch det är så hemskt när dom kräks och så jobbigt när det händer lite här och där vi hade tur den här gången men förra gången han de spy på ett nytt ställe medans jag låg och torkade det gammla, då höll jag på att bryta ihop.
  Hoppas det ger sig snart.
  Krama

 9. Maria 21 mars, 2011 on 08:00 Svara

  Tänker alltid på det fina bröllopet som man fick glädjen att vara med på när jag hör låten. Hoppas att Elion mår bättre. Kram Maria

 10. Linnea 21 mars, 2011 on 18:36 Svara

  Vad är det för låt? Kommer inte in på klippet!! Är jättenyfiken för jag ska gifta mig i vinter och vill ha inspiration! :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna