VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Snödroppar!

Det blev jättebra med lilla spegeln i hallen, där behövs mer rymd och ljus och då är ju en spegel en bra lösning. Idag har jag på mig spetslinne från veromoda och kofta från vila. Treggings från ginatricot men det vet ni ju vid det här laget ;-). Måste in till JC och kolla riktiga jeans snart! Kanske idag om vi hinner ner innan stängning.

Vi ska äta lunch och sen gå uuuut. Härligt med soliga dagar, då känns våren nära igen. F såg snödroppar i vår trädgård innan när han var ute i förrådet och hämtade verktygslådan :-).


Kommentarer


  1. Carro 19 mars, 2011 on 12:23 Svara

    Vad mysigt med vårttecken!

    Jag tänkte dessutom passa på att säga tack för att du och din mysiga blogg finns! Som så många andra tycker jag att det är mysigt att få ta del av er vardag, och märkte nyligen hur mycket trygghet jag känner av just det då jag i torsdags var med i en bilolycka som lyckligtvis gick bra. Ingen gjorde illa sig, men jag blev omskakad för det handlade om sekunder. Vi hade tur helt enkelt. Att komma hem till min sambo var såklart största känslan av trygghet som finns, men nummer två var du och din blogg. Att kunna kolla in här precis som vanligt, det gjorde att jag kunde slappna av ytterligare på något vis. Dina inlägg ger en glädje och trygghet. Haha, jag hör själv hur galet det låter, men så är det, och jag ville bara att du skulle få veta hur betydelsefullt det är att din blogg finns. =)

    Så kram och tack återigen, och jag hoppas ni har en fantastisk helg tillsammans i solskenet!

  2. Sara 19 mars, 2011 on 12:45 Svara

    Vad fin du är Evelina!
    Ha en urmysig lördagmed dina killar nu 🙂
    kram

  3. Isabella (mamma till Eira) 19 mars, 2011 on 15:33 Svara

    Så fin så! Linnet är verkligen fin och jag vill också ha men har inte sett linnet nånstans i veromoda butikerna jag vart inne i. 🙁 kram

  4. Evelina 20 mars, 2011 on 07:53 Svara

    Carro – Men oj vad otäckt! Skönt att höra att allt gick bra men jag förstår att ni blev riktigt rädda. Livet är så skört och kan verkligen förändras på bara sekunder. TACK för att jag får vara en den av DIN vardag :-)!

    Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna