VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Cotton

Fredrik morgonshoppade på Campadre idag, nya sängkläder från Borås cotton. Vi har mest eller egentligen bara budgetpåslakan så det ska bli kul att testa en lite finare variant :-).

Idag vaknade jag några minuter över 6 och nån minut därefter vaknade lilla E och ropade på oss så Fredrik gick och hämtade honom och så myste vi en liten stund innan det var morgon. Vad härligt det är att sova nonstop hela natten, då känns faktiskt inte 6 speciellt tidigt. Och verkligen inte nu när det är ljust ute vid den tiden!

Öppna förskolan idag kanske? Jag tror det, en härlig promenad dit och hem och fånga solsken. Sen lek med V&J i eftermiddag. Det kan hända att F kommer hem sent idag också, de kanske måste åka tillbaka till där de var igår om inte de reder ut det själva där. Annars skulle han sluta vid 17! Han tyckte det var jobbigt att inte hinna träffa Elion igår kväll så helst vill han komma hem vid 17 såklart. Jag och Elion vill också det. Skönt att helgen snart är här igen!

Kommentarer


  1. Anna 17 mars, 2011 on 08:26 Svara

    Vad jobbar Fredrik med? Hoppas du får en fin dag!

  2. Ida 17 mars, 2011 on 08:44 Svara

    Oh, jag kikade med på det settet fast den lila varianten. Super fina! Men jag blev som vanligt för snål, eller egentligen ekonomisk, får dregla och drömma lite istället.. Vi har vaknat till strålande sol idag med och som vanligt på torsdagar står det knattecafe på schemat =) Ha en toppen dag! Kram

  3. Evelina 17 mars, 2011 on 09:12 Svara

    Haha ja vi får väl hoppas att de är värda pengarna 😉

    Fredrik är utvecklingsingenjör (civilingenjör)!

    KRAM

  4. Vita villan 17 mars, 2011 on 09:41 Svara

    oj imponerande att Fredrik klickade hem sängkläder..=) det hade aldrig min Henrik gjort, han tycker att vi har alldeles för många sånna.. ha ha

    Trevlig dag!

    //Maria

  5. Helena 17 mars, 2011 on 09:54 Svara

    jag har exakt de där och kan intyga att de är jättesköna. plus att det är superbra att man stänger dem med dragkedja!

  6. Katja 17 mars, 2011 on 10:17 Svara

    oj vilka snygga och fräscha 🙂 Hoppas ni blir nöjda!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna