VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shopping till mamma och son

Vi är hemma igen efter en shoppingtur i grannstaden, jag gick en runda på Kappahl och provade igenom halva sortimentet på nolltid ;-). Fredrik hade lovat Elion att han skulle få välja en leksak så Babyproffsen blev nästa stopp. Vi var där en mindre evighet haha, Elion gick igenom hyllorna noooga ;-). Till slut var det en gräsklippare han verkade ha fastnat mest för även om han gick och pekade och brummade på alla bilar i hela affären. En plastko plockade han åt sig på väg mot kassan också, muuuu sa han nöjt och gav till pappa hihi.


Jag idag!

Jackan från lindex var verkligen höstens bästa köp, jag har använt den typ varje dag hela hösten och vintern och när våren kommer är det bara att plocka ur innefodret igen. Väskan och sjalen från H&M är andra storfavoriter precis som skinnstövlarna från Wedins.


Kommentarer


  1. Anonym 26 februari, 2011 on 19:57 Svara

    vad heter kameran du fotar med? 🙂

  2. Evelina 26 februari, 2011 on 20:57 Svara

    Jag har en canon eos 500d!

  3. Anna 26 februari, 2011 on 21:39 Svara

    Åh jag hade också den där jackan, fast i grått. Dragkedjan började dumma sig nästan direkt och tillslut lessnade jag och gick tillbaka o ifrågasatte kvaliten (den kostade ju ändå en slant..) och fick då höra att just dom gråa har dom hat problem med och skulle återkalla =(

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna