VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Olyckligt kär

Jag brukar ju inte visa så mycket från husen vi är och tittar på, men eftersom jag känner lite extra för det här gör jag det den här gången. Åh, jag känner mig olyckligt kär, ni vet när man vill ha men kommer aldrig få. Vi gick på visningen idag och jag gjorde det med förhoppningen om att det kanske inte skulle kännas bra efter att ha sett det irl, men det blev inte riktigt så.

Det är ett mysigt litet radhus som jag tror hade passat min lilla familj perfekt. Eller litet och litet, 138 kvm på två våningar. Alldeles, alldeles lagom ;-). Eftersom det är full takhöjd där uppe och fönster i alla rum känns hela huset väldigt luftigt. Det allra bästa var planlösningen,  e x a k t som jag vill ha det med groventré i tvättstugan, kök/vardagsrum i en öppen planlösning (där man har matbord i vardagsrummet) och alla sovrum där uppe. Det enda negativa (jamen typ) var att badrummen var gamla och förmodligen i behov av renovering, även om det kändes fräscht eftersom det är vitt kakel och klinker. Och fönsterna var gamla och behövdes bytas ut. Nummer två på pluslistan var ”the master bedroom” på övervåningen, den hade en walk in closet med fönster! Och balkong på andra änden. Perfekt it is. Men inte vårt hus trots det.

 

 

 

(Bilder lånade från Fastighetsbyrån)


Kommentarer


  1. kristina 24 februari, 2011 on 18:43 Svara

    Huset verkade väldigt mysigt och hade varit perfekt för er. Men ibland stämmer inte allt och då är det bättre att vänta er tur kommer. Hade faktiskt kikat på husen i er stad och gissade att det var detta du fallit för.
    Vet hur det känns att leta hus då vi gjorde det för många år sen. Till slut panik köpte vi ett då vi bodde trångt med 2 barn. Tro det eller ej bor vi kvar och trivs jättebra. Vi är nu igång med att planera nytt ikeakök.

    Kram Kristina

  2. Helena - mamma till Alexander 24 februari, 2011 on 18:55 Svara

    Ser verkligen mysigt ut. Synd att det var så bra som du önskade, förstår att du får lite ångest då. Men jag hoppas att ni hittar ett hus som är minst lika bra då ni båda är redo för det och är säkra på vad ni vill göra och vart ni vill bo.

    I morgon är en ny dag och nya möjligheter, glöm inte det!
    Massa kramar till dig!

  3. Ina 24 februari, 2011 on 19:03 Svara

    Kram till dig! Jag vet hur det känns att vilja ha nåt mycket och sen inte få det.. Trösta dig med att det är materiella ting, det finns andra saker som är värre att vara utan.

    Kram igen.

  4. Anonym 24 februari, 2011 on 19:15 Svara

    varför kan ni inte köpa huset?

  5. Petra 24 februari, 2011 on 19:29 Svara

    Huset ser verkligen underbart ut, så mysigt! MEN det ska ju kännas helrätt för hela lilla familjen, det är viktigast. Tror och hoppas att ni hittar ERT drömhus snart. Kram

  6. Nadja 24 februari, 2011 on 19:37 Svara

    Men så tråkigt.. de är ju så fint!

  7. Sanna 24 februari, 2011 on 19:38 Svara

    Varför ska ni inte köpa det :(?
    KRAMAR

  8. The Housewife 24 februari, 2011 on 20:21 Svara

    Åh vad trist att du inte kan få det. Antar att det har med F att göra, han kanske inte anser att ekonomin räcker eller huset är i bra skick. Ja inte vet jag, men hur som så trist för dig men det finns alltid en anledning till allt. Jag tror på ödet och då kanske det finns ett annat hus där ute som är ÄNNU bättre än denna, ÄNNU mer passande än denna. Jag hoppas det i alla fall, för jag vet hur det är att inte vara helt 100% överens om det man helst vill ha. Men tyvärr är man ju 2 som ska trivas, så man får leta och kämpa vidare. Beklagar gumman, men lycka till med fortsatt sökande. =)
    Kram

  9. Milis - Mamma till Devin o Levis 24 februari, 2011 on 21:02 Svara

    Måste kännas jättejobbigt för dej 🙁 Kram

  10. Elinor - Mamma till Liam & Tigra- 24 februari, 2011 on 21:06 Svara

    Det va JÄTTEFINT, förstår att du gillade det. Ni finner nog ert DRÖMHUS snart.

  11. Sandra 24 februari, 2011 on 21:30 Svara

    Ser riktigt fint ut. Perfekt planlösning. Inte alls som det hus vi tittade på idag.

  12. Elin 24 februari, 2011 on 21:44 Svara

    jag vet hur det är att vilja ha nått och sen inte få det. jag har blivit besviken många gånger under våran husletar tid. det här såg jätte mysigt ut, men ge inte upp, erat hus kommer komma.

    kram

  13. Anonym 24 februari, 2011 on 21:48 Svara

    Åh, vilket fint hus, förstår att du blivit kör i det…. verkligen charmigt hus.

  14. Sofie 24 februari, 2011 on 22:12 Svara

    Jag blir lite nyfiken samtidigt på varför ni inte skulle kunna köpa det om allt känns så rätt? Det är så tråkigt att läsa och jag lider med dig.. Men en dag kommer ni hitta det absolut rätta 🙂

  15. Malin - mamma till Sam och Tim 24 februari, 2011 on 22:23 Svara

    Trist när man känner så! Hoppas ni hittar ngt annat fint! Kram

  16. Maria 25 februari, 2011 on 07:54 Svara

    Det är tråkigt när det blir så här. Men att köpa hus är ett stort steg. Det måste kännas rätt för båda. Det rätta huset och stället att bo på kommer att dyka upp. Men jag vet att man vill att allt skall hända på en gång. Men ni är unga och det bästa är att ni har varandra.
    kram Maria

  17. Mickan 25 februari, 2011 on 23:15 Svara

    Jättefint hus!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna