VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Nova Star hos Kidelin

Nova Star är ett märke som jag vill se mer av i Elions garderob. Hos Kidelin hittar du snygga vårnyheter! Elion har en turkos fleecejacka som jag gissar är för liten nu till våren men den tycker jag har varit så bra så jag funderar på en ny. Den är perfekt som jacka på vår och höst!

F kom precis hem och nu busar han och Elion i vanlig ordning. Middagen puttrar på spisen och jag ska strax smita iväg för att handla välling, posta paket och hämta det där H&M-paketet! Elion verkar piggare men mycket mat har han inte ätit, bara vindruvor och rån. Tur det i alla fall, och att han dricker vatten och smoothie! Det räcker för att få busenergi ;-)…


Kommentarer


 1. Therese 23 februari, 2011 on 18:06 Svara

  SV: vi får snart se vad det är 6 veckor kvar :) Jag har en sån fleecejacka i grått/turkosa ärmar i 92 helt ny till salu om det är intressant. Du kan maila mig för bild i så fall. Hoppas ni får vara friska snart!

 2. Jessica 23 februari, 2011 on 18:43 Svara

  otroligt fin blogg och fina bilder! :)

 3. Annika 23 februari, 2011 on 18:53 Svara

  Det var ett ganska lagt huspris om man jämför här :-)Just det huset ligger dessutom i en lite "värre" by, därav ocksa det lite lägre priset, det är ett ställe som man inte gärna, av vissa anledningar inte vill lata sina barn växa upp i (om jag säger typ Rinkeby sa kanske du förstar hur jag menar :-) Men som sagt- ALLT är dyrare.

  Källare finns nog i de flesta nybyggda hus här… Inte sa vanligt i Sverige eller?

 4. Sofia - mamma till Amanda 23 februari, 2011 on 20:31 Svara

  Jag gillar också Nova Star och funderar på att köpa en fin jacka till Amanda framöver. :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna