VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

Fuuuusk!

Usch vad jag fuskar med godis, det är bara tisdag men jag har ätit godis både idag och igår. Skyller på mina nerver, jag är faktiskt nervös inför visningen senare i veckan och kommer inte kunna slappna av förrän det blir det ena (vi har köpt det) eller det andra (vi vill inte ha det eller inte får det). Lite skyller jag även på Cloetta som skickar hem godis till mig, det är tack vare dom jag har det här godiset hemma idag ;-). Gott men lite speciell smak med det salta!

Stackars älsklingen mår inte alls bra, han spydde ikväll och somnade alltså med ganska tom mage eftersom han inte ville äta välling. Han är så känslig mot slem i halsen och feber… Det gör så ont i hjärtat ner man ser sitt barn må dåligt, jag skulle göra vad som helst för att ta hans jobbiga och låta honom vara som vanligt. Imorgon är en annan dag, förhoppningsvis en friskare!


Annons

Kommentarer


 1. michan 22 februari, 2011 on 21:25 Svara

  Jag fuskar också : (
  Nu försöker jag äta fruktsallad med grädde när jag blir sugen på kvällen, inbillar mig att det är lite nyttigt 😉
  Måste bara säga också att ditt profil kort är suveränt bra.
  Kram

 2. Malin -mamma till Sam och tim 22 februari, 2011 on 21:28 Svara

  Kräksjukan anlände nyss hit!:(

 3. C 22 februari, 2011 on 21:30 Svara

  Vet hur de känns. Har en kräksjuk liten tjej som dessutom har dum slemhosta =( De är 5e gången på mindre än ett år hon är magsjuk. Och då har 1 av 5 varit lindring, resten ordentliga. Stackars små liven! Hoppas han blir kry snart

 4. therese och oliwer 22 februari, 2011 on 21:31 Svara

  vart ligger huset någonstans? hade varit kul att se bilder :) letar ni på hemnet mest eller?

  kram

 5. jasmine 22 februari, 2011 on 21:42 Svara

  Det är gott att fuska!! :)

 6. Lina 22 februari, 2011 on 21:47 Svara

  Men å, de är ju så goda!!! A köpte en påse till mig häromdagen, helt min smak! Attans att vi inte har ärenden till Linköping längre…, Cloettas fabriksbutik är ju ganska trevlig! :-) men det kanske är tur det iofs…

 7. Anna - Mamma till Emilia med albinism 22 februari, 2011 on 21:47 Svara

  Dom är ju såå goda!
  Jag äter en påse varje lördag hihi, tycker det är gott med saltet =)

 8. Helena - mamma till Alexander 22 februari, 2011 on 21:56 Svara

  Usch stackars liten. Hoppas han piggar på sig fort.

  Håller tummarna för att detta är ert hus nu!

  Kramar

 9. Elin 22 februari, 2011 on 22:19 Svara

  Jag fuskar också! Fy på mig. Godis och cola både igår och idag.. Men livet är till för att man ska njuta av det! :)

 10. Maria 23 februari, 2011 on 05:56 Svara

  Fuskar nästan jämt med godis, det är ju så gott. Hoppas att Elion kryar på sig. Jag håller tummarna att huset ska vara så perfekt som det verkar och att ni kan köpa det.
  Kram Maria

 11. Malin - mamma till Leia 23 februari, 2011 on 11:46 Svara

  De är svårt att hålla fingrarna borta när man har godis hemma =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna