VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Jag måste träna mer!

Att jag aldrig lär mig! Jag vet ju att jag mår bättre av att träna, who doesn´t? Av dagens träning fick jag så mycket ENERGI så det var helt tokigt. Tokigt men härligt såklart. Det är ju så här jag vill må varje dag, härligt trött när kvällen kommer :-). Alltså måste jag träna oftare än 1 gång varannan månad haha… Jag siktar på minst 1 pass i veckan på orbitreken i alla fall, plus många härliga promenader (som är en lyx när man är föräldraledig, gäller att passa på!) som vanligt, plus de vanliga situpsen och armhävningarna lite då och då. Det blir bra det. Jag måste inse att jag inte är en träningsmänniska på det viset många är (även om jag skulle vilja) och anpassa mig så att jag klarar av mina mål och därmed blir motiverad till att fortsätta!

Träningstop som jag verkligen kan rekommendera, finns på H&M för 149 kr. Jag invigde den svarta idag men ångrar nästan att jag inte köpte den lila. Kanske får köpa en till :-).


Kommentarer


  1. Charlotte 31 januari, 2011 on 21:28 Svara

    Visst är känslan fanastisk?
    Skippa dock sit-upsen och satsa på plankor istället! För oss som fött barn är det viktig att bygga upp de inte magmusklerna och inte få en muskeldelning. Då är sit-ups helt fel!
    Bra beskrivning på plankor finns bl.a. på Olga Rönnbergs blogg på Mama!
    Kram!

  2. Linda 31 januari, 2011 on 21:29 Svara

    Jag använder också HM:s träningstoppar. Har bara svarta men den lila såg riktigt fin ut. Blir nog ett köp snart!

  3. jag gör så att jag väljer lägre mål för träningen, då blir man inte lika lätt besviken, däremot dubbelt så glad om man överträffar sig själv!

  4. Wojtan 31 januari, 2011 on 22:39 Svara

    Hej vännen

    Jag har blivit skitduktig på att stå på min orbiket. Jag satsar på 30 min varje dag och numera glädjer jag mig till min egentid.
    Jag har gjort en spotyfi lista som jag kallar träning och njuter av skön musik.
    Struntar i att hålla händerna på "pinnarna" ibland och väljer att dansa fram mina steg.

    Hejja dig!!

    Kram Åsa

  5. Matilda. Elnas mamma 31 januari, 2011 on 23:12 Svara

    Åh vilka härliga toppar! Själv försöker jag komma iform med 1timmes promenad om dagen och inget godis. -3kg än så länge 🙂

    Det skulle betyda JÄTTE mycket om du skulle vilja gå in på http://www.lifestone.com/sv/bebistavling/ och skriva in din mail och rösta på ELNA Rösta , rösta, rösta 🙂 Tusen tack! Vi skulle bli så glada för DIN röst! 🙂 

    Kram

  6. Ina 1 februari, 2011 on 08:34 Svara

    Haha, jag plöjde runt flera H&M i somras på jakt efter en sån topp men de fanns bara i XS 😉 Så jag hittade en på ellos istället, funkar det med.

    För övrigt är du min stora inspirationskälla när det gäller träning. Du lyckas motivera mig genom att ha samma filosofi kring träning som jag har 🙂
    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna