VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

FredagsmysetJag har fredagsmys alldeles för mig själv idag, eller ja Sessan är mitt sällskap här i soffan. De stora killarna, Lancelot och Fredrik är ute på äventyr (dock inte tillsammans förstås haha) och Elion sover alltså sedan flera timmar. Fredrik blev medbjuden ut av Jörgen, hans gamla kompisgäng skulle äta uta och kanske gå ut (?). Vet faktiskt inte riktigt men jag är inställd på att göra en tidig kväll och inte sitta uppe och vänta i alla fall :-).

 

Du som frågade efter bild på våra mörkbruna lister, here you go! Jag kan inte riktigt beskriva hur fult jag tycker det är ;-). Runt fönsterna gör mig faktiskt inget, där är det bara lite charmigt. Till min stora besvikelse fick jag idag veta att vi INTE får måla om själva. Eftersom de som gjort det själva inte gjort det bra och för att få det gjort genom hyresvärden krävs att hela lägenheten ska totalrenoveras typ. Och det ska verkligen inte vår eftersom den är hyffsat fräsch som den är. Lyckades i alla fall tjata mig till att de skulle måla köksluckorna, alltid nåt hehe…

Kommentarer


 1. Louise 28 januari, 2011 on 20:58 Svara

  Hej!

  Har samma problem med fula lister som vi själva målat om i vår hyresrätt och måste bara meddela att man visst får måla om lister, väggar mm. bara det är fackmannamässigt utfört. Man får göra ganska mycket i hyresrätter (många som inte vet om det) dock ej riva väggar, bygga om kök och badrum!

 2. Evelina 28 januari, 2011 on 21:06 Svara

  Jo alltså vi fick göra det om jag kunde garantera att det blev jättebra… Han sa att de som hade målat själv hade målat dåligt och färgen släppt för att de inte gjort det ordentligt. Och ordentligt innebär väldigt mycket slipande och arbete så vette sjutton om det är värt det. Vi vet ju inte hur länge till vi bor här!

 3. Linda - ndaiL 28 januari, 2011 on 21:31 Svara

  Du ser iallafall ut att ha det mysigt!

  Sitter också hemma själv idag, och har en jobbhelg somv äntar, så ska snart krypa ner i sängen o försöka sova tidigt 🙂

 4. Isabella 28 januari, 2011 on 21:56 Svara

  Ni har det så fint och mysigt hemma hos er. Trevlig helg! KRAM

 5. Malin 28 januari, 2011 on 22:10 Svara

  Men visst kan det vara lite skönt att vara helt själv nån gång också=)

  Kram!

 6. Anna 29 januari, 2011 on 00:04 Svara

  Jag tycker inte det är fult!

 7. Madeleine 29 januari, 2011 on 01:54 Svara

  Men måste ni fixa alla listerna i lägenheten om det skall vara vita? (tänkte om kravet från hyresvärden var så, dsv fackmannamässig + att alla rum skall vara vita) för kan ni nöja er med nåt rum med vita lister (och det är ok med hyresvärden att tex nåt rum har vita å några bruna) tex vardagsrum/kök där man hänger mest dagtid kanske kan vara värt att "förvitas". Är ett alternativ att plocka bort de gamla och köpa nya färdigmålade i vitt! Då är det bara att spika dit de nya. Oprofilerade vita ligger billigt i pris. 🙂
  Tänkte likt köksgolvet kanske det kan vara värt att lägga nån hundralapp för åtminstone de rum man ser/är i mest.
  Då är de definitivt fackmannamässigt målade!

 8. Sandra 29 januari, 2011 on 08:18 Svara

  Det finns färdigmålade lister, lite dyrare men om ni verkligen vill ha vitt så kanske det är ett alternativ 🙂 KRAM

 9. Linnea 29 januari, 2011 on 08:46 Svara

  var har du köpt det snygga kakfatet? har letat som en galning efter ett precis likadant!

 10. martina 29 januari, 2011 on 09:07 Svara

  Nej va tråkigt. Jaja förhoppningsvis hittar ni ett fint hus snart…Eller en tomt som passar perfekt =)

  Händer i helgen?? Promenad kanske??
  kram

 11. Evelina 29 januari, 2011 on 10:36 Svara

  Vi har en väldigt öppen planlösning där man ser alla lister från ett rum typ… Så det skulle nog inte bli särskilt bra att bara måla vissa rum tyvärr! Köpa lister kommer ni inte göra eftersom det bara är en hyresrätt och vi letar hus ;-).

  Kakfatet är från Jelly Bean!

  KRAM

 12. Ina 29 januari, 2011 on 15:02 Svara

  Tack för bilden. Tycker ärligt talat inte heller att det är så fult, tycker det är snyggt med en markering, därför jag funderar på att göra nåt liknande i hallen.

  MEN mörkbrun är inte min favoritfärg heller 😉 Känns väldigt mycket som 70-tal.

  Kram!

 13. TC 29 januari, 2011 on 20:04 Svara

  Åå vad mysigt det såg ut =)

 14. Linda 30 januari, 2011 on 13:11 Svara
  2011-01-30 @ 13:08:56

  Postat av: Linda

  Åh vilket fint våningsfat du har hittat! Var kommer det ifrån? Har själv varit på jakt efter ett i flera månader, men det är svårt att hitta det perfekta! Älskar förresten alla dina söta inredningsdetaljer på bilderna! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna