VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Landet

Efter besöket hos farbror doktorn åkte vi ut på landet till Emilie! Hon är så fin så fin med lilla magen. Undrar vem som gömmer sig därinne? SNART får vi veta hihi! Vi tog med oss plättar hemifrån och köpte med oss glass och hallonsylt på vägen, mumsigt. Efter vi ätit sov Elion en liten stund i deras säng. Liten stund i hans värld är en timme så han var fortfarande trött när han vaknade. Fast gnället berodde inte bara på trötthet visade det sig för när han sen sovit andra gången här hemma var han fortfarande gnällig plus jättevarm. Termometern funkade inte men han fick alvedon ändå, gissar på att tänder växer och gör ont :-/…


Man kan verkligen inte tro att hon har BF om mindre än två veckor!


Hihi söööt!


Sen gick vi en runda och hälsade på kossorna.


Muuu sa Elion 🙂 Kossor och katter är ju hans favoritdjur!


Kommentarer


  1. Ida 27 januari, 2011 on 18:51 Svara

    Ni ser ut att ha haft en mysig dag =) De har likadan tapet i sovrummet som vi har i hallen! Måste bara stämma in med alla andra, du passar jätte bra i det mörkare håret! Hoppas ni får en fin kväll. Kram

  2. angelica 27 januari, 2011 on 19:02 Svara

    så stor han blivit lillkillen 🙂

  3. E-B 27 januari, 2011 on 19:15 Svara

    hittade hit pga en tävling
    måste säga att fotot på din header är absolut underbart, kikade vidare o din brukbukett är också helt underbar! så roligt du har så härliga foton att minnas dagen med.
    allt gott!

  4. Michan 27 januari, 2011 on 19:38 Svara

    Å stackars killen, hände oss också förra året, Leo var lite gnällig när vi gick på kalas sen blev han bara värre och värre och sen trött och satt i mitt knä och små sov då kände jag att han var bränn het så det var bara att klä på oss och åka hem.

    Det är nog så att vi som bor i stockholm tror att vi inte har dialekt och att alla andra har det, men så tycker jag att det är sötare och roligare med alla som inte har stockholms dialekt för det är det man hör dagarna i ända.
    Det var hur som hels trevligt att höra din röst (med dialekt:)
    Kram och hoppas lillen slipper dumma febern snart.

  5. Sandra 27 januari, 2011 on 19:40 Svara

    Jag svarar här uppe istället för under inlägget du svarade mig på (om att vara gravid och redan ha ett barn).

    Ja jag minns att du mådde dåligt också (jag brukar gå tillbaka ibland och läsa hur det var för dig under de olika veckorna). Tack för att du skrev att du hoppas att jag får en bra fortsatt graviditet och förlosnsing.

    Usch, jag förstår att det var en mardröm att ha magsjuka samtidigt som sitt barn, när jag har magsjuka kan jag knappt ta hand om mig själv och att ta hand om en annan då. Det låter inte lätt. Läste en annan blogg där mamman och barnen haft magsjuka och hon tyckte att det var värre än förlossningen att vara magsjuk och ta hand om två magsjuka barn 🙂

    Vart hade du ont? Var det foglossning? Jag har försökt ta upp med min bm om hur jag har ont men hon bara viftar bort det. Och säger att det finns hjälpmedel att köpa. Det är bara så skönt att läsa om det olika veckorna och att det är vanligt att ha ont då. Senast idag läste jag hur det var för dig i vecka 16 och jag känner igen mig, jag har extra ont nu också som du hade då.

    Vi har ju försökt länge (typ 2 år) och jag kan verkligen inte förstå att jag är gravid. De känns så overkligt. Sen har man så många funderingar, det har varit vi två i snart 11 år, och till sommaren blir vi 3. Hur är det att gå från att vara två till att bli en liten familj? Man har så många frågor och funderingar.

    Kramar

  6. Caroline 27 januari, 2011 on 19:56 Svara

    Kossor o vovvar e Lokes 😉
    Kul att ni kan åka dit ibland ju!

  7. Evelina 27 januari, 2011 on 20:20 Svara

    Tack Ida! Hoppas att ni haft en bra dag! Jag blir lika glad varje gång du kommenterar 🙂 KRAM!

    Sandra – ÅH vad glad jag blir för att ni äntligen ska få vara med om det mirakel det är att få barn. Ja ni är ju en bra bit på väg såklart men det kommer bli så oändligt mycket roligare än vad du kan föreställa dig :-). Även om det inte alltid är lätt, och man får kämpa ännu mer för att behålla det där vi:et också. I alla fall har vi fått göra det, Elion kommer såklart alltid först men vi måste bli bättre på att bara vara Evelina och Fredrik också :-).

    Jag hade så jäkla mycket foglossning, har jag förstått nu i efterhand. Så mycket ont jag hade (ramlade ihop på golvet av smärta på slutet) är inte normalt och jag borde absolut sökt hjälp. Men jag tyckte att jag gjorde mitt bästa när jag sa till min bm att jag hade jätteont. Hon svarade att hon antecknade det. Eh, jaha? Så om jag blir gravid igen ska jag KRÄVA att få mer hjälp och stöd. Gör det du också! Min vän fick ackupunktur och massa annat mot foglossningen så det finns ju en hel del hjälpmedel och smärtlindring barnmorskorna kan hjälpa med!

    Jag blir verkligen SUPERGLAD av att läsa er historia, ALL lycka till er. Fortsätt gärna berätta hur det går om du vill 🙂 KRAM

  8. Matilda 27 januari, 2011 on 20:41 Svara

    Vilka fina bilder Evelina! 🙂 Lilla Elion är då jäkla söt, man vill bara äta upp honom 😉 Han blir säkert veterinär sen ska du se 😉

    Åh vad jag saknar magen och att vars gravid. Vill igen! 🙂

    Kram

  9. Jenny 27 januari, 2011 on 20:45 Svara

    Ser ut som en liten kille i hennes mage?!?! =)

  10. Sandra 27 januari, 2011 on 21:10 Svara

    Vad gullig du är som blir glad fär vår skull 🙂 Och tack för allt du delade med dig av. Jag ska försöka stå på mig lite om att få hjälp, men när man väl sitter där hos bm vill man inte verka gnällig. Synd att varken du hade eller att jag har en bm som tar saker på allvar.

    Jag förstår att det är svårt att behålla vi:et, det är jag lite orolig för. Klart att barnet kommer att vara viktigast men som du skriver så måste man försöka vara ett par också, inte bara föräldrar. Kan tänka mig att det finns inte på kartan första tiden 🙂

    Låter bra att det kommer att bli mycket roligare än jag kan föreställa mig. Jag är så lycklig över att äntligen vara gravid och jag tycker nästan synd om min sambo som inte får bära miraklet i magen. Det är ofattbart att jag har ett litet liv där inne.

    Jag ska absolut fortsätta att berätta. Kanske ställa någon/några frågor om jag undrar över något och om det är ok för din del förstås?
    Tack för ditt lycka till. Kramar

  11. Sofie 27 januari, 2011 on 21:38 Svara

    Hej Evelina!

    Jag kom på en sak idag när jag stod och lagade mat. Visst gillar Elion stuvade makaroner? Har för mig att du har gjort det en del. Jag hittade nämligen ett recept idag med kokta grönsaker och stuvade makaroner som man rör ihop. Det är väl det bästa av två världar för en matvägrande liten kille? 🙂

    Man kokar grönsakerna mjuka och blandar ner dom i de stuvade makaronerna som man har liite blötare än vanligt och så kan man hälla i lite mjöl för att få det lite fastare om man vill det. Serveras med falukorv 🙂

    Jag har inga matvägrande barn.. Inga barn heller, tyvärr 🙂 Men jag kan bara tänka mig att det är jobbigt när de inte äter.

    Kram!

  12. martina 27 januari, 2011 on 21:44 Svara
  13. jenny 27 januari, 2011 on 22:26 Svara

    åh vad härligt!!
    hoppas han blir bättre snart en lille goding.
    och nä man kan verkligen inte tro att det snart är bf, jösses tänk om man såg så söt ut när det begav sig.. hihi

  14. Lindaq 27 januari, 2011 on 23:15 Svara

    Hej hej! Jättefina bilder! Ser ut som ni haft en mysig dag!!?
    Tänkte fråga dig, visst har du kopieringsskydd på din blogg? Känner att jag skulle vilja ha det nu, när det jag skriver blir mer och mer personligt från min barndom om misshandeln och så,som texter, då vill jag inte att ngn bara ska ta och kopiera utan att jag vet det!
    Vet du har man gör??
    Ta hand om dig! stor kram till dig!

  15. Isabella 28 januari, 2011 on 04:06 Svara

    Helt sjukt va less man va på magen i slutet men hur mkt mab saknar den nu idag trots att miraklet ligger o sussar sött i sängen brevid.

  16. Evelina 28 januari, 2011 on 22:05 Svara

    Sandra – Känn inte att du är gnällig, du är gravid och du ska inte behöva ha onödiga besvär! Dessutom är det ju deras jobb att lyssna på dig och hjälpa dig så du och bebisen mår bra :-).

    Skriv så ofta du vill och fråga på om du undrar. Jag svarar gärna och vill gärna veta hur det går för er om jag får!

    Många kramar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna