VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

RingaRuntDag

Jag funderade på att träna medan Elion sov idag, men så tänkte jag att det skulle kännas ännu bättre att ringa alla de samtal som väntar på att bli ringda. Jag klarade av de flesta (tex optikern, machuset) men fick inte tag på rätt person hos vår hyresvärd.

Nu ska vi ta tag i att måla lister och jag vet flera som fått färg av hyresvärden för att måla sina lister! Ska vi ändå bo här ett tag till (vilket vi kommer tills vi hittar rätt hus alternativt bygger och det är ju nåt år framåt) kan vi allt fixa småsaker som gör att vi trivs bättre. Köksgolvet har vi inte ångrat en sekund (och det betalade vi själva) och det kommer vi inte göra med listerna heller, that is for sure! Bruna lister är inte sådär jättehett tycker jag ;-), vita är såå mycket finare.


Kommentarer


  1. Elin Gabriella 26 januari, 2011 on 14:43 Svara

    Det kommer säkert bli superbra! Klart det är viktigt att man trivs även om man bor i en hyresrätt 🙂

  2. C - mamma till Oliver 26 januari, 2011 on 15:19 Svara

    Måla listerna = JAA! Kommer bli såå mkt finare ju!!! 🙂

  3. C - mamma till Oliver 26 januari, 2011 on 15:20 Svara

    Ja mkt härligt o resa! Jag hade faktiskt totalt satt åt sidan våra reseplaner pga en del saker och ställt in mig på att vi inte skulle åka någonstans på bra länge. Och nu detta! 🙂 Är väligt glad!

    Jag kommer kunna ge massa massa tips sen ja förmodligen 🙂

    Vart ska ni åka och när?

  4. Cicci - Mamma till lilla J 27 januari, 2011 on 01:19 Svara

    I lägenheten vi ska flytta till snart är det vitbetsade lister, ska bli så skönt å slippa dess bruna lister som jag stör mig på så pass.. så jag håller med dig fullkomligt :o)

    Kram

  5. caroline 27 januari, 2011 on 12:22 Svara

    Vi har med bruna lister… fast inte runt om dörrar, utan bara golv och fönster?? Konstigt… och som du säger FULT hahaha.. men vi lär nog inte ska få någon gratis färg… ^^

  6. Ina 28 januari, 2011 on 09:33 Svara

    Snääälla Evelina, kaaan du ta kort på dina bruna lister? 😛

    Alltså, jag vill inte ha bruna själv men skulle kunna tänka mig svarta i hallen. Runt dörröppningarna i alla fall. Min sambo vill dock se hur det ser ut innan han okejar så om jag kunde få en referensbild? 😛

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna