VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fuskbyggarna

Jag virkar för fullt ikväll men har tagit en liten paus för att vila fingrarna ;-). Har väl inte varit särskilt flitig med mina rutor så i den här takten blir det nog inte en filt förrän i slutet av året haha…

Fredrik letar hyrfilm på digitalboxen men så såg vi att Fuskbyggarna börjar vid 21 och det vill vi se! Konstigt hur intressant det har blivit med allt som har med hus att göra nuförtiden ;-). Snart är det visning på ett ”radhus” (bostadsrätt) här i närheten men jag tror inte ens vi ska dit. Har kollat på ett par likadana förr så vi vet hur det ser ut och detta är mycket att göra på plus dyrt i utgångspris. Plus att det inte ens ligger bra till. Känns bättre att sikta in sig på hus direkt!


Kommentarer


  1. jenny 26 januari, 2011 on 20:41 Svara

    här blir det också fuskbyggarna.
    när man själv har köpt hus/eller spanar hus så blir man ju väldigt intresserad av alla program som har att göra med hus eller hur!

  2. Nadja 26 januari, 2011 on 20:42 Svara

    Ikväll är fuskbyggarna här i Eskilstuna 🙂 dock utanför stan!

  3. Grannen Sofia 26 januari, 2011 on 22:47 Svara

    Hej hej. Ville bara berätta att man inte kommer in på din blogg via startsidan. Fick googla sen gå via dagens sen arkivet för att komma hit. Hoppas problemet löser sig snart!
    Kram

  4. Becki 27 januari, 2011 on 06:19 Svara

    Vi tittade på massa hus av olika typ innan vi bestämde oss för att bygga med smålandsvillan. De vi fick välja bort var massa extraval som andra husleverantörer har. Smålandsvillan har till ex bara 3 golv att välja mellan eller utan golv om man vill köpa eget. Sådana val är färre än hos andra som ligger snäppet dyrare. Det jag tycker känns bra också är att det kommer i färdiga moduler inte bara väggar. Det tar en dag att sätta ihop huset och 15-20 arbetsdagar att färdigställa för inflyttning.. Det behöver inte bli dyrare att välja ett nybyggt hus..

  5. Ida 27 januari, 2011 on 09:49 Svara

    Fuskbyggarna igår va ju de värsta jag sett! Att vissa inte har någon samvete, det förbryllar!
    Kul att ni vill bygga eget! De vill jag också i framtiden…Jocke va ju snickare o hade planer på att bygga ett ameriskanskinspirerat hus själv 🙂
    Nu får vi se vad det blir. En stor enplansvilla hade inte suttit fel 😉 Kram

  6. Sanna [Lycklig gravid] 27 januari, 2011 on 11:53 Svara

    Jag och min sambo letade först radhus, tänkte att de kan vi ju komma billigt undan och ha ändå ett "hus".. jo jo tjena, i våran stad går ett radhus mellan 4 och 5 hundra tusen… Halv skabbigt ställe också… Så vi beslutade oss för hus och tacka fasiken för det.. annars hade vi aldrig flyttat hit som vi bor nu.

    Kan lova dig att när du hittar den "rätta" så märker du det genast.. För när jag klev in i vårat hus första gången så sa jag till sambon att "VI SKA HA DEN HÄR!" 😛 😛

    Ha en jättefin dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna